"Τίγρης" - "Ντούσαν" - "Μίλο" έδωσαν προτεραιότητα σε τρεις μεταγραφές

ΦΩΤΟ από το Ρήγας Φεραίος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis bajevic milovanovic μελισσανιδης μπαγεβιτς μιλοβανοβιτςΗ οικογένεια της ΑΕΚ κινείται στους ρυθμούς του ντέρμπι της 11ης Μαρτίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν μείνει πίσω όλα τα υπόλοιπα θέματα. Ο σχεδιασμός του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική σεζόν αποτελεί πάντα βασικό ζήτημα για τους διοικούντες την ομάδα και για το λόγο αυτό άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε τη συνάντηση με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς το βράδυ της Τρίτης. Απ’ τη συγκεκριμένη συνάντηση αυτό που έθεσαν οι άνθρωποι της ομάδας ως προτεραιότητα είναι να γίνουν άμεσα κινήσεις για τρεις ποδοσφαιριστές. Πρώτα για τον επιθετικό (ή μάλλον για τους επιθετικούς) και στη συνέχεια για δεξί εξτρέμ και για στόπερ.

Ιδιαίτερη κουβέντα έγινε για το θέμα των Ορλάντο Σα και Λούκα, με τον πρώτο να κερδίζει …πόντους στην εκτίμηση των “κιτρινόμαυρων”. Αποφασίστηκε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να “τρέξουν” οι διαδικασίες για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου επιθετικού της Λέγκια, ο οποίος δείχνει να πείθει όλο και περισσότερο με την απόδοσή του. Αυτό πάντως δε σημαίνει ότι δεν θα εξετάζεται προσεκτικά και η περίπτωση του Λούκα. Σ’ αυτό που συμφώνησαν οι τρεις άνδρες είναι ότι δεν επιθυμούν να χαθεί χρόνος και να φτάσουμε στο καλοκαίρι για να κλειστούν οι βασικές “τρύπες” στο ρόστερ. Γι’ αυτό και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να αναλάβει ακόμα πιο ενεργό ρόλο, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι κινήσεις που απαιτούνται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X