Ινγκλις: «Ενιωθα καλά από την αρχή, πήρα τα σουτ και μπήκαν»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανελευσινιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÉÍÃÊËÉÓ ×ÅÑÓÔÏÍ   ÁÅÊ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ  ENGLISH  HAIRSTON  AEK - PANELEFSINIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ επί του Πανελευσινιακού μίλησε στην συνέντευξη Τύπου. Ο Καρλ Ινγκλις μετά τους 28 πόντους και την εξαιρετική αποτελεσματικότητα του είπε για τον αγώνα, τη νίκη της ΑΕΚ και την προσωπική του απόδοση «Ηταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμάς. Μια καλή νίκη. Σχετικά δύσκολο το ματς, γιατί το πάλευσε η Ελευσίνα. Πήραμε το προβάδισμα, βάζαμε σουτ, αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την άμυνα. Πολλοί παίκτες βάλαμε σουτ, αλλά στην άμυνα πρέπει να διορθώσουμε πολλά. Ένιωθα καλά απόψε από την αρχή, πήρα καλά σουτ. Στην Ισπανία είχε ξανασυμβεί αυτό, με το παιχνίδι να έχει τέτοιο ρυθμό. Ειχα βάλει 30 πόντους σε 19 λεπτά. Όταν νιώθεις καλά το καλάθι μοιάζει 4-5 φορές πιο μεγάλο από ότι είναι. Είμαι ευτυχισμένος από τη νίκη, έχουμε όλοι μερίδιο στη νίκη. Παίξαμε όλοι καλά και αυτό είναι το σημαντικό. Τρέξαμε όλοι, εκτελέσαμε σωστά, αλλά πρέπει να παίξουμε περισσότερο ως ομάδα.

Με τον Παναθηναϊκό ήταν σκληρό παιχνίδι, δεν είχα καλό ρυθμό. Αν εξαιρέσουμε τον Ποπς δεν είχαμε όλοι καλή εμφάνιση. Με τον Ολυμπιακό ένιωθα καλύτερο, αλλά με τον Σπανούλη που είναι εκπληκτικός παίκτης είναι πολύ δύσκολο αφού είχα και φάουλ. Άλλο η προπόνηση, άλλο τα ματς που όλα σφυρίζονται φαουλ στις επαφές. Σήμερα ένιωθα άνετα και καλύτερα».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X