"Αφεντικό" από νωρίς στο γήπεδο η «Βασίλισσα» απέναντι στον Πανελευσινιακό

Η ΑΕΚ είναι εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papantoniou-mensa-bonsou-williamson-herston-milosevic-παπαντωνιου-μενσα-μπονσου-γουιλιαμσον-χερστον-μιλοσεβιτςΜε απλές λέξεις ο Ντράγκαν Σάκοτα φανέρωσε τον πραγματικό στόχο της ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια και δη σε αυτό με τον Πανελευσινιακό. «Επιστρέφουμε στην δική μας πραγματικότητα», ήταν ένα από τα σχόλια του προπονητή για το σημερινό ματς απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στις 19 Φεβρουαρίου και σήμερα μπαίνουν στο παρκέ με στόχο να δείξουν από νωρίς ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι. Άλλωστε κάπως έτσι την βλέπουν πλέον οι περισσότεροι αντίπαλοι της, το είπε και ο άσσος της Ελευσίνας Γιάννης Αθανασούλας.

Οι κιτρινόμαυροι καλούνται σήμερα να κάνουν το αυτονόητο. Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό των παικτών και του προπονητή, που περιμένουν και την συμπαράσταση του κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου. Όλα δείχνουν ευνοϊκά για μαζική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Το παιχνίδι της «Βασίλισσας» θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το enwsi.gr.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X