Επιτακτική πλέον η ανάγκη απόκτησης φορ για την ΑΕΚ, πάντα στο "κάδρο" ο Τζιμπούρ

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΕίναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ έτσι και αλλιώς ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, είχε βάλει στο …κάδρο της την απόκτηση επιθετικού, προκειμένου να ενισχύσει την συγκεκριμένη γραμμή κρούσης. Είναι σαφές επίσης ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ.

Όμως ο νέος τραυματισμός του Ιβάν Μπρέσεβιτς φαίνεται να αλλάζει σε κάποιο βαθμό τα πλάνα των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η Ένωση φαίνεται να καταλήγει στην απόφαση να κοιτάξει για δύο παίκτες.  Και είναι εξαιρετικά πιθανό, οι κιτρινόμαυροι να δουν και πάλι την περίπτωση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός είναι ένας παίκτης με αρετές, προικισμένος, γνωρίζει άριστα την πραγματικότητα της ομάδας και μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη «ορχήστρα» της νέας ΑΕΚ που θα «κτιστεί» το καλοκαίρι με στόχο να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Τζιμπούρ, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει σκοράρει οκτώ φορές σε 16 παιχνίδια. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά και στην ΑΕΚ δεν έχουν σβήσει από το μπλοκάκι τους τον εν λόγω επιθετικό.

Από κει και πέρα υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην ατζέντα του Μιλοβάνοβιτς και όπως σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr, σε αυτή υπάρχει και ο Γκρεγκορί Ταντέ της Κλουζ, παίκτης ο οποίος επίσης «βγάζει μάτια» στην Ρουμανία.

Στην  ΑΕΚ θέλουν να βάλουν σε μια σειρά το θέμα του επιθετικού και να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τις υποθέσεις που έχουν κατά νου.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X