Το αμυντικό «όπλο» που δεν χρησιμοποίησε ο Σάκοτα στον Σλότερ

Το αμυντικό «όπλο» που δεν χρησιμοποίησε ο Σάκοτα στον Σλότερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÁÏÄ  AEK - KAOD (BASKET LEAGUE 2014-2015)Ο Ει Τζέι Σλότερ σε περίπου 30 λεπτά αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα τον Παναθηναϊκό να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, να σκοράρει σε κρίσιμα σημεία, να κάνει κλεψίματα και να δώσει ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα εκτός του ότι άφησε πολύ στο παρκέ τόσο τον Καρλ Ινγκλις όσο και τον Ντούσαν Σάκοτα που δεν ήταν καλοί και δεν βοηθούσαν στην άμυνα, αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ούτε δευτερόλεπτο (!) τον Μιχάλη Πολυτάρχου στο ντέρμπι.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ (παρά τις μικρές ενοχλήσεις στη μέση) γνωστός για τις αμυντικές ικανότητες του θα ήταν αμυντικό «όπλο» για να περιορίσει αρχικά τον Σλότερ, ή ακόμη και στον Δημήτρη Διαμαντίδη που έπαιξε 25 ποιοτικά λεπτά στο παρκέ. Και εκεί ίσως ήταν ένα σημείο κλειδί στο τρίτο δεκάλεπτο που… ξέφυγε ο ΠΑΟ, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της ΑΕΚ και έτρεξε στο γήπεδο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X