Κόντρα στους ουραγούς, οι "μάγκες" θέλουν να χαμογελάσουν ξανά (18.00, Live enwsi.gr)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 22-33 (ΤΕΛΙΚΟ) (16η Αγωνιστική Α1 χάνμτπολ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

HANDBALL AEKΥπό άλλες συνθήκες το σημερινό παιχνίδι στη Δράμα απέναντι στη τοπική ομάδα, θα ήταν μια τυπική διαδικασία για τους “μάγκες”. Ωστόσο έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες στο τμήμα, κάθε νίκη αποτελεί και ένα μικρό θαύμα.

Οι “κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν χθες χωρίς προπονητή, αφού ο Γιάννης Αρβανίτη τελεί υπό παραίτηση, μη μπορώντας να αντέξει άλλο τα τόσα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Οι κιτρινόμαυροι που κάνουν μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή το τμήμα, δεν έκαναν ουσιαστικά προπόνηση τις τελευταίες μέρες και καλούνται σήμερα να κρατήσουν ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία. Παίζοντας με πολλές ελλείψεις και το μυαλό στα προβλήματα.

Οι Τσαούσης και Δημοσθένους δεν θα αγωνιστούν, με την Δράμα να θέλει να εκμεταλλευτεί το κακό “φεγγάρι” της Ένωσης. Θυμίζουμε ότι οι Δραμινοί βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι η πιο ανίσχυρη ομάδα της κατηγορίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X