Το…μονό του Ινγκλις (VIDEO)

Λέει το…yes ο παικταράς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

inglish1-ινγκλιςΟ Κάρλ Ινγκλις δεν τα βρήκε εύκολα στη ζωή. Έχασε τους γονείς του σε ηλικία πέντε ετών. Μεγάλωσε με συγγενείς, μαζί με τα τέσσερα αδέλφια του. Παρ’ όλα αυτά κοιτούσε μόνο μπροστά και πίστευε ότι θα τα καταφέρει με όπλο του μία μπάλα του μπάσκετ. Και τα κατάφερε. Μπορεί στο ΝΒΑ να μην έπαιξε, καθώς έφτασε κοντά σε συμφωνία με την Ιντιάνα και το Σιάτλ, αλλά στην Ευρώπη έφτιαξε μία καλή καριέρα και τώρα στην ΑΕΚ, για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, σκοπεύει να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή της «βασίλισσας» στο ψηλότερο επίπεδο.
Συνάντησα τον Ίνγκλις στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ. Τον προκάλεσα σε ένας εναντίον ενός παιχνίδι. Αυτός με την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ και εγώ με την κιτρινόμαυρη του ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Με συνέτριψε πανεύκολα… Μετά μιλήσαμε για την ΑΕΚ, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον Αντετοκούμπο και για το πώς ένας άνθρωπος ξεπερνάει τις δυσκολίες της ζωής έχοντας πίστη στις δυνατότητές του.

Πηγή: sportit.gr

[youtube id=”GRXON0R0jYE” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X