Μεγάλο προβάδισμα από τώρα για την ΑΕΚ στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ

Στο…βάθος κούπα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-kerkyra-αεκ-κερκυραΤο πρωτάθλημα αρχίζει να μπαίνει στην τελική ευθεία. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της το ματς με τα Χανιά για την 16η αγωνιστική και έπειτα οκτώ ματς (υπάρχει το ρεπό και το παιχνίδι με τον Πανηλειακό που έχει αποσυρθεί) ως το φινάλε της κανονικής περιόδου. Και μετά, το κυρίως πιάτο. Τα πλέι οφ των έξι ομάδων, τριών από τον όμιλο της Ενωσης και τριών από τον «βόρειο» όμιλο, που θα μπουν στο μίνι πρωτάθλημα με την ειδική βαθμολογία, από το οποίο θα προκύψουν και οι δύο που θα πάρουν τελικά την άνοδο.

Το σπουδαίο είναι πως η ΑΕΚ ήδη έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα και για την ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα εάν είχε κερδίσει προχθές στη Ριζούπολη. Σε αυτό το ενδεχόμενο, η Ενωση θα είχε διαφορά 14 πόντων από τον τρίτο της βαθμολογίας, Απόλλωνα. Η ειδική βαθμολογία προκύπτει εάν διαιρέσεις τη διαφορά από τον τρίτο δια τρία. Η ΑΕΚ θα είχε πέντε πόντους και με την πριμοδότηση των τριών που παίρνει ο πρώτος κάθε ομίλου θα είχε εξασφαλίσει τη…μισή άνοδο.

Ακόμα και έτσι πάντως, τα πράγματα δείχνουν προβάδισμα στην Ενωση. Εάν το πρωτάθλημα ολοκληρωνόταν σήμερα, η ΑΕΚ θα έμπαινε πρώτη στη βαθμολογία με επτά πόντους (τους τέσσερις διαιρώντας τη διαφορά των 11 βαθμών που έχει με τον τρίτο Απόλλωνα, συν τους τρεις της πριμοδότησης). Ο Ηρακλής, αντίστοιχος πρώτος από τον άλλο όμιλο, θα έμπαινε με έξι βαθμούς. Παναχαϊκή και Λαμία θα είχαν από έναν, ενώ Απόλλων και Ζάκυνθος θα ξεκινούσαν δίχως βαθμό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X