Στην τελική ευθεία μπαίνει ο επιθετικός για την ΑΕΚ, μετά το σημερινό ματς πρωταθλήματος

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΣίγουρα το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Παναιγιάλειο δεν  είναι από αυτά που λέμε ρουτίνας. Οι κιτρινόμαυροι όμως καλούνται να ξεμπερδεύουν νωρίς για να μπορέσουν να αφοσιωθούν στα πιο δύσκολα της Πέμπτης. Παράλληλα με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, τρέξιμο ρίχνει και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο μεταγραφικό μέτωπο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους και δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια κίνηση για να ικανοποιήσουν τον κόσμο. Για αυτό φτάσαμε μια εβδομάδα σχεδόν πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο τα μεταγραφικά θα μπουν στην τελική ευθεία.

Οι κιτρινόμαυροι τσεκάρουν κάποιες περιπτώσεις έχοντας όμως θέσει προτεραιότητες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δουλεύει το τελευταίο διάστημα για να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταγραφή επιθετικού. Με τον Κρισάντους να είναι ένα από τα ονόματα που υπάρχουν ψηλά στην λίστα, αλλά φυσικά δεν είναι και το μοναδικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας «ζυγίζουν» τις καταστάσεις και μέσα στα επόμενα 24αωρα αναμένεται να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι η επιλογή που θα κάνουν δε θα αφορά μόνο στη φετινή σεζόν, αλλά και στην επόμενη, η οποία θα βρει την ΑΕΚ στην κατηγορία που της αξίζει.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X