Απαιτείται επαγρύπνηση και διαχείριση του δύσκολου ματς με τον Κόροιβο

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΚΑΟΔ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÁÏÄ AEK - KAOD (BASKET LEAGUE 2014-2015)Κάτι η νίκη επί του ΚΑΟΔ, κάτι η πρεμιέρα του Μαλίκ Χέρστον που έρχεται, αλλά και η πληρότητα που πλέον υπάρχει σε αρκετές θέσεις της πεντάδας, μετατρέπει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Κόροιβο, σαν ένα ματς πρόκληση ενόψει της συνέχειας.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν θριαμβολογούν σε καμία περίπτωση. Γνωρίζουν ότι τέτοιες στιγμές χρειάζονται προσγείωση στο έδαφος αλλά και επαγρύπνηση. Ουδείς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν θέλει η ομάδα να την «πατήσει» στο επόμενο παιχνίδι. Στο οποίο μπορεί η «Βασίλισσα» να δείχνει, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο φαβορί. Άλλωστε κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι η προϊστορία με την ομάδα της Αμαλιάδας δεν είναι ευνοϊκή.

Με αντίπαλο τον Κόροιβο, η Ένωση μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Κόροιβος έχει κερδίσει την ΑΕΚ δύο φορές για το πρωτάθλημα της Α2, μια για το Κύπελλο και μια στην αρχή της φετινής Basket League. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι απαιτείται ιδανική διαχείριση από όλα τα μέλη του κιτρινόμαυρου «μηχανισμού» και φυσικά να μην υπάρξει αποπροσανατολισμός.

Η ΑΕΚ καθημερινά “μεγαλώνει”, δείχνει τη δυναμική που έχει πλέον σαν ομάδα και άπαντες επιθυμούν τα βήματα να γίνονται ένα -ένα και βάσει σχεδίου και προγραμματισμού. Και το επόμενο βήμα στη παρούσα φάση είναι η νίκη επί της ομάδας από την Αμαλιάδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X