Πήρε μπροστά ο Χέρστον και μπαίνει άμεσα στη διάθεση του Σάκοτα ενόψει Κόροιβου

Πήρε μπροστά ο Χέρστον και μπαίνει άμεσα στη διάθεση του Σάκοτα ενόψει Κόροιβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston2-χερστονΟι πρώτες δηλώσεις του Μαλίκ Χέρστον κατά την παρουσίαση του, έδειξαν τις προθέσεις του. Ο νέος σταρ της ΑΕΚ είναι συνειδητοποιημένος για την επιλογή του και αποφασισμένος να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Αμέσως μετά την παρουσίαση του, ο Χέρστον έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντράγκαν Σάκοτα και άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς για την ολική επαναφορά του στους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι προφανές πως έχοντας σημαντική αποχή από τα ματς, ο Χέρστον θα χρειαστεί χρόνο. Αλλά από την άλλη, είναι παίκτης που διατήρησε σε σημαντικό επίπεδο τη φυσική του κατάσταση και πρέπει να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Γι’ αυτό και το σχέδιο του Σάκοτα περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στη 12άδα του ματς με τον Κόροιβο και τη χρησιμοποίηση του για διάστημα της αναμέτρησης. Αλλωστε, ο Χέρστον θα είναι ένας από τους πόλους έλξης για τον κόσμο της ΑΕΚ.

Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ο Χέρστον να βρίσκει σταδιακά τον εαυτό του, ώστε να βοηθήσει με τους τρόπους που μπορεί. Για τη «Βασίλισσα» μεσολαβούν ακόμα δύο καθοριστικά ματς – με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ και τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη – στα οποία η νίκη είναι εκ των ουκ άνευ. Με αυτές τις νίκες θα εξασφαλιστεί σε σημαντικό βαθμό η είσοδος στα πλέι οφ και στη συνέχεια (αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), η ΑΕΚ θα αρχίσει να κοιτάζει ψηλότερα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X