Πιθανή η παραμονή του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ

Πιθανή η παραμονή του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzavellas-τζαβελλαςΜπορεί ο Άγγελος Αναστασιάδης την Κυριακή, μετά το ματς με τον Πλατανιά, να δήλωνε πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει… τελειώσει από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα αναχωρήσει κιόλας από την Τούμπα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Παρά τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες, καθόλου σίγουρο δεν είναι πως ο Έλληνας αμυντικός θα φύγει άμεσα από τον Δικέφαλο, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει συμβόλαιο και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά, τα οποία δεν θα βρει εύκολα, ειδικά αυτή την εποχή.

Ο Τζαβέλλας έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο για 2.5 χρόνια ακόμα με τον ΠΑΟΚ και ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ. Για να απαλλαγούν λοιπόν οι Θεσσαλονικείς από τον διεθνή άσο, θα πρέπει να του σκάσουν και βαρβάτη αποζημίωση! Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι. Αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει είτε να δοθεί δανεικός είτε να τον πληρώνει ο ΠΑΟΚ και να κάθεται σπίτι του. Άλλωστε για τον Τζαβέλλα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενδιαφέρον από κάποια ομάδα και παρότι ο ίδιος αυτοπροτάθηκε στην ΑΕΚ, η μόνη πρόταση από Ελλάδα που έχει στα χέρια του ο έμπειρος αριστερός μπακ είναι από την Βέροια!

Πηγή: sportdog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X