Δημητρίου: «Κλοπή, έπρεπε να κερδίσουμε εμείς»

ΦΩΤΟ από το Αλιμος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dimitriouΟ Πέτρος Δημητρίου μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την άποψη ότι έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του και όχι η ΑΕΚ, η οποία τόνισε ότι πήρε «βοήθειες», ενώ έκανε λόγο για «κλοπή».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε ΑΕΚ και Δέλλα για την πορεία. Νικητής σήμερα είναι ο Αλιμος. Έπαιξε μια τακτική μελετημένη. Κοιτάξαμε κατάματα την ΑΕΚ. Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε. Δικαιούμασταν τη νίκη, αν όχι την ισοπαλία. Είχαμε ευκαιρίες, περιορίσαμε τον αντίπαλο. Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται βοήθειες, με βοήθεια κέρδισε η ΑΕΚ. Σήμερα ο Αλιμος αδικήθηκε. Έχουμε παιδιά πρώτη χρονιά στην Β’ εθνική. είχαμε 4 ελλείψεις, τα δύο μπακ και επιθετικούς. Καταφέραμε να κάνουμε την ΑΕΚ να μην μας κάνει μία ευκαιρία. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, αλλά αξίζαμε κάτι σήμερα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος αντίπαλος. Δεν φταίει η ΑΕΚ που έγινε αυτό σήμερα. Εγινε κλοπή σήμερα. στο 2ο πέναλτι η μπάλα υπάρχει πάνω στην μπλούζα του παίκτη μου. Θα είναι γιορτή το τελευταίο ματς της σεζόν στο ΟΑΚΑ» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αλίμου.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X