Φουλ για επιθετικό, πάει για καλοκαίρι του Ορλάντο Σα, τσεκάρει και Σουλεϊμάνι

Σα: «Δεν κλείνω την πόρτα σε άλλες προκλήσεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

orlando sa-ορλαντο σαΆμεση προτεραιότητα για τους υπεύθυνους της ΑΕΚ αποτελεί η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού, ο οποίος θα δώσει σημαντικές λύσεις στον τομέα του σκοραρίσματος (αν και οι ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ένωσης δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση) και φυσικά θα αποτελέσει βασική επιλογή της ομάδας που θα επιστρέψει στα σαλόνια της Super League. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εξετάσει πάρα πολλές περιπτώσεις και πρόθεσή τους είναι να φορτάρουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μη χαθεί περισσότερος χρόνος. Βρίσκονται μάλιστα σε επικοινωνία με στράϊκερ από προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν αφήσει την περίπτωση του Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος επιθετικός παραμένει μία από τις επιλογές τους, αλλά όπως όλα δείχνουν το ενδεχόμενο απόκτησής του συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να γίνει πράξη το καλοκαίρι. Ο παίκτης αρέσει  στους ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ένας από τους παίκτες που επίσης κοιτούν οι “κιτρινόμαυροι” είναι και ο Μιραλέμ Σουλεϊμάνι. Ο Σέρβος επιθετικός, στα 26 του χρόνια, φορά τη φανέλα της Μπενφίκα, έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται, χωρίς πάντως αυτή τη στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X