Ζοφόλης: «Πήραμε κουράγιο, η ΑΕΚ θα μείνει στην Α1 αν κάνει μεταγραφές»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Την πρώτη του νίκη με την ΑΕΚ κατέκτησε σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ζήνων Ζοφόλης.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Ενωσης (ακόμη δεν έχει τελειώσει το θέμα με τον Πλάμεν Κριστόφ) απόλυτα ικανοποιημένος για την κατάκτηση των δύο βαθμών είπε μετά τον αγώνα «Περιμέναμε ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος θα είχε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες φάσεις θα υπερίσχυε. Όπως κι έγινε. Στο τέλος μέτρησε το πάθος και η καρδιά των παικτών μου. Ο Ανδρεάδης στο τελευταίο τάιμ άουτ μου είπε, «κόουτς θα κάνουμε δυο μπλοκ». Κι αυτό ακριβώς έγινε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και η νίκη ήταν μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες τους. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους μας οι οποίοι ήταν συγκλονιστικοί. Μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές του αγώνα και στο τέλος μας απογείωσαν. Τους θέλω και στη συνέχεια κοντά μας γιατί η προσπάθεια δεν τελείωσε. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο και μας ανοίγει την όρεξη. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αν η διοίκηση μπορέσει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που έχει στα σκαριά».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X