Απίστευτη συσπείρωση όλου του λαού της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου

Μπέρδεψαν τον Λαμπράκη, την "καρφίτσα" και τη συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos2-κοσμοςΕίναι φανερό πλέον σε όλους, πως οι ισορροπίες στο θέμα του γηπέδου είναι ευαίσθητες. Ο Βασιλόπουλος τραβά το σχοινί στα άκρα και δημιουργεί ζητήματα στην ΑΕΚ. Μόνο που απέναντι του δεν θα βρει μόνο τον Μελισσανίδη, αλλά ολόκληρο τον ενωσίτικο κόσμο. Με σημερινή ανακοίνωση, οι Σύνδεσμοί Φίλων ΑΕΚ Αχαϊας, Ηρακλείου, Καλλιθέας (Deffenders), Κατερίνης, Κιλκίς, Λήμνου, Λαμίας, Νέας Μανωλάδας, Νάξου, Ρεθύμνου, Παγκύπριος, Νέας Σινώπης, συνυπογράφουν την «Ανακοίνωση-παρέμβαση της «Original 21» στο θέμα της «Αγιάς-Σοφιάς». «Ο Λαός της ΑΕΚ θα σταθεί απέναντι σε όποιον θελήσει να του στερήσει το όνειρό του για επιστροφή στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.Ενωμένοι όσο ποτέ, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και τη δύναμη να το υπερασπιστούμε. Λαέ της ΑΕΚ τώρα ήρθε η ώρα», αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Original 21, με την οποία ζητούσε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στο γήπεδο, ενώ παράλληλα χαρακτήριζε ψεύτη τον Βασιλόπουλο έπειτα απ’ όσα συνέβησαν κατά τις συναντήσεις των τελευταίων ημερών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X