Ρουμελιώτης στο enwsi.gr: "Μέχρι το τέλος ανταγωνιστικοί"

Νικούλη στο enwsi.gr: «Όλοι μαζί να χαιρόμαστε τις νίκες της ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotis-nikouliΤον απολογισμό του πρώτου γύρου έκανε μέσω του enwsi.gr ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο τεχνικός της Ένωσης κράτησε χαμηλούς τόνους σχετικά με την πορεία της Ένωσης στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυρες» βρίσκονται στη πρώτη τετράδα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε αρχικά για πολλά προβλήματα που δημιουργηθήκαν το καλοκαίρι και πως στήθηκε το τμήμα από το μηδέν. «Είναι αλήθεια ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια για να μην διαλυθεί το τμήμα. Φτάσαμε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών να έχουμε κάποιες εκκρεμότητες. Όμως όπως είδατε είμαστε ακόμα εδώ. Χάρις στην προσπάθεια του Χρήστου (Δούκα), του Ηλία (Μπόβαλη), αλλά και κάποιων άλλων ανθρώπων που είναι πολύ κοντά στο τμήμα.

Η ομάδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από πέρυσι και διαφορετικούς στόχους. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Εμείς στον πρώτο γύρο χάσαμε δύο ματς και κάναμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Να ξέρει και ο κόσμος ότι για αυτή την ομάδα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε καλά. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε ότι θα κερδίσουμε με τη φανέλα».

Ο Ρουμελιώτης μίλησε με ειλικρίνεια και για το τι περιμένει από δω και πέρα, από την στιγμή που η ομάδα βρίσκεται μέσα στην τετράδα. Και μάλιστα προσπαθεί να προλάβει όσους βλέπουν ψηλά.

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι το καλύτερο. Όμως αυτό δεν ξέρουμε ποιο είναι ακόμα. Στον πρώτο γύρο κάναμε υπέρβαση. Παλέψαμε Παναθηναϊκό και Νάξο, κερδίσαμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν είμαστε φαβορί για να μπούμε τετράδα, όμως το θέλουμε πολύ και θα το διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος».

Σε σχέση με την περυσινή σεζόν, όπου η ΑΕΚ είχε το κλειστό του Ιωνικού της Νέας Φιλαδέλφειας για τα παιχνίδια πρωτάθλημα, φέτος τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Μόλις πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο του Ιωνικού, παίζοντας για 2η φορά. Πλέον ο Ρουμελιώτης εκτιμά ότι με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μπορεί η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική μέχρι και το τέλος. “Ο κόσμος έδειξε και πέρυσι ότι είναι το μεγάλο μας όπλο. Μέχρι σήμερα είχαμε κάποια ζητήματα με το γήπεδο. Αλλά πλέον όλα είναι εντάξει και περιμένουμε τους φιλάθλους μας στο κλειστό του Ιωνικού, προκειμένου να μας βοηθήσουν μέχρι το τέλος“.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X