Θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel οι αποκαλύψεις Πλατέλλα στο enwsi.gr για το συμβόλαιο του

Θέμα στο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel οι αποκαλύψεις Πλατέλλα στο enwsi.gr για το συμβόλαιο του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pllllΟ Βαγγέλης Πλατέλλας στην αποκαλυπτική συνέντευξη του στο enwsi.gr χθες τα Χριστούγεννα και σήμερα, έφερε στη επιφάνεια το θέμα του συμβολαίου του. Μπορεί πριν αρκετούς μήνες να είχε κάνει κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να υπήρχε μια πρώτη κουβέντα με θετική κατάληξη για ανανέωση συμβολαίου, ωστόσο δεν έχει κληθεί ακόμη για υπογραφές.

Και από την 1η Ιανουαρίου ο Πλατέλλας είναι ελεύθερος να υπογράψει συμβόλαιο με όποια ομάδα του κάνει την καλύτερη προσφορά, αφού από τον Ιούνιο είναι ελεύθερος στην αγορά. Εκτός και αν η ΑΕΚ τον καλέσει άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει ανανέωση, έπειτα από έναν εκπληκτικό Δεκέμβριο που έχει κάνει ο παίκτης και είναι ήδη δεύτερος σκόρερ της Ενωσης.

Το θέμα του συμβολαίου στην αποκαλυπτική συνέντευξη του Πλατέλλα στο enwsi.gr πρόβαλε σήμερα και το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel με αποσπάσπατα από το video και όσα είπε ο παίκτης της ΑΕΚ.

Για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ, μετά το 26.20

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X