Κλαρούδας: «Να μείνουν οι ξένοι και οι Κατσανεβάκης – Πέτρογλου»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

klaroudasΟ Γιώργος Κλαρούδας σηκώνει μανίκια και πέφτει με τα μούτρα στην δουλειά προκειμένου στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΜΕΝΤ να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Πάντως μιλώντας στην ιστοσελίδα volleynews.gr, ξεκαθάρισε ότι μιλώντας με τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη, του ζήτησε την παραμονή των Κατσανεβάκη – Πέτρογλου καθώς και των ξένων πλην του Μπουρκόφσκι που έχει αποχωρήσει.

«Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα. Ξεκαθάρισα στον πρόεδρο πως δεν έχει νόημα να μείνω στην ομάδα μόνο και μόνο για να έχουμε τυπική παρουσία. Μου υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μείνουν οι ξένοι, να γυρίσουν στην ομάδα ο Σταύρος Κατσανεβάκης και ο Πέτρος Πέτρογλου και να αποκτηθεί ένα κεντρικός στη θέση του Μπουρκόφσκι. Αν όλα αυτά δεν γίνουν μέχρι το αργότερο στις 23 του μήνα δεν έχει νόημα να μείνω στην ΑΕΚ», είπε στο volleynews.gr ο Γιώργος Κλαρούδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X