Η…μπάλα στον «τίγρη»

Βλέπουν την ΑΕΚ και στον…ύπνο τους στον Ολυμπιακό, διαβάστε τι κάνουν για τις μεταγραφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bajevic-melissanidis-milovanovic-μπαγεβιτς-μελισσανιδης-μιλοβανοβιτςΟ Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε, τα είπε χθες εκτενέστατα με τους Μπάγεβιτς και Δέλλα και πλέον στην ΑΕΚ έχουν ξεκάθαρο τοπίο για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο σε κάθε μεταγραφική κίνηση, έχει το «αφεντικό» της ομάδας και γι’ αυτό σήμερα η…μπάλα θα περάσει στον Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, στο περιθώριο της αποψινής αναμέτρησης με τον Φωστήρα, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση προς τον «τίγρη», ώστε να προχωρήσει η διαδικασία.

Ο Μελισσανίδης θα ακούσει τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης, θα εκφράσει τις δικές του σκέψεις και βέβαια θα είναι εκείνος που θα δώσει το σύνθημα για να προχωρήσουν οι μεταγραφές. Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι να υπάρξουν 2-3 μεταγραφικές προσθήκες ενόψει Ιανουαρίου, ώστε να καλυφθούν τα άμεσα κενά της ομάδας, αλλά και παράλληλα να δημιουργηθεί το ρόστερ για τη μεγάλη κατηγορία. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, τα οικονομικά δεδομένα κάθε περίπτωσης είναι ξεκάθαρα και πλέον μένει το «πράσινο» φως του Μελισσανίδη.

Στην ΑΕΚ υπάρχει δεδομένη απόφαση για την απόκτηση σέντερ φορ, αμυντικού χαφ και πιθανότατα ενός ακόμα παίκτη που θα αγωνίζεται στα άκρα. Φαίνεται πως οι βασικές επιλογές είναι από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, όπου άλλωστε υπάρχουν και αρκετά συμβόλαια που ολοκληρώνονται. Είναι σαφές πάντως, πως στην Ενωση θα κινηθούν για παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X