Στήριξη σε Ανέστη στα αποδυτήρια

Στήριξη σε Ανέστη στα αποδυτήρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ 2014-2015  ÁÅÊ - ÖÙÊÉÊÏÓ  (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ φέτος έχει… ακουμπήσει στις πλάτες του Γιάννη Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ. Για αυτό και ο Τραϊανός Δέλλας τον έχει χρίσει βασικό και αναντικατάστατο μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της Ένωσης, καθώς βλέπει ότι ο 23χρονος γκολκίπερ είναι ο πορτιέρο που «επενδύει» η ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Ο Ανέστης έχει δείξει από το ξεκίνημα της χρονιάς την κλάση του, κάτι που επανέλαβε σε αρκετές φάσεις και στο ματς με την Παναχαϊκή. Ωστόσο, σε μια άτυχη φάση δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και έγινε το 2-1, γκολ το οποίο δεν κόστισε τελικά στην ΑΕΚ.

Πάντως, μετά τον αγώνα αλλά και στις προπονήσεις που ακολούθησαν άπαντες στήριξαν τον Ανέστη τονίζοντας του ότι ένα λάθος δεν… σβήνει τις σωτήριες επεμβάσεις που έχει κάνει και το πόσο έχει βοηθήσει την ΑΕΚ μέχρι σήμερα.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X