Σκέψεις για συνέντευξη Τύπου από τους αθλητές του χάντμπολ για αποκαλύψεις

"Μόνοι μας και όλοι τους"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgiadis handballΗ κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι πλέον επικίνδυνα οριακή. «Ένα βήμα από την διάλυση είμαστε» λένε οι αθλητές του χάντμπολ, που κάνουν σκέψεις να αποκαλύψουν στον κόσμο όλα όσα έχουν γίνει. Κυρίως να τονίσουν ποια είναι ακριβώς η κατάσταση, τι έχει κάνει και δεν έχει κάνει η διοίκηση ώστε να αναλάβουν (έστω και αργά…) όλοι τις ευθύνες τους με την ελπίδα έστω και στο παρά πέντε να σωθεί το τμήμα.

Έτσι, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τους αθλητές της ΑΕΚ για να πουν πως έχει η κατάσταση, ευχόμενοι να βρεθεί μια λύση για να «ζήσει» το τμήμα που κράτησε την ΑΕΚ «όρθια» και τον ΑΕΚτζή περήφανο τα δύσκολα χρόνια. Και με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος ΑΕΚτζής με οικονομική επιφάνεια να μπορεί να στηρίξει το τμήμα και να μην αποδειχθεί… Λαζόπουλος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X