Ο "Τίγρης" έπεισε τον κόσμο με τις απαντήσεις και την αποφασιστικότητά του

Ο "Τίγρης" έπεισε τον κόσμο με τις απαντήσεις και την αποφασιστικότητά του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis 4Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε με αγωνία τη χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για όλα όσα τον κατηγορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά κι επειδή παραμένουν “ανοιχτά” ορισμένα σημαντικά ζητήματα όπως είναι το θέμα του γηπέδου. Ο κόσμος της Ένωσης πήρε τις απαντήσεις που ήθελε από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και πλέον είναι ακόμα πιο αισιόδοξος για την επόμενη μέρα.

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Μελισσανίδης έπεισαν τους φιλάθλους στην πλειοψηφία τους, αφού μετά από χρόνια βλέπουν ξανά έναν παράγοντα της ομάδας έτοιμο να συγκρουστεί με το κατεστημένο και να βάλει την ΑΕΚ σε θέση οδηγού. Η αποφασιστικότητα του “Τίγρη” και φυσικά η βεβαιότητά του ότι θα φτάσει την υπόθεση ως τα άκρα για να αλλάξει η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου γέμισε με ικανοποίηση και αισιοδοξία τον κόσμο.

Επειδή μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και αυξάνεται ο …πόλεμος που γίνεται στην ομάδα για τη δημιουργία του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, η επιμονή του Μελισσανίδη (“είπα και ξαναλέω ότι η ΑΕΚ θα κάνει γήπεδο”) αποτέλεσε το καλύτερο δυνατό φινάλε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ο κόσμος πιστεύει πλέον όσο ποτέ στην ομάδα και περιμένει πως και πως να περάσει ο καιρός για να επιστρέψει ο Δικέφαλος στη Super League και φυσικά το σημαντικότερο, να αρχίσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X