Παπασταθόπουλος: "Θετική ενέργεια για την πρώτη νίκη της εθνικής"

Γκολ ο Παπασταθόπουλος στην 4άρα της Ντόρτμουντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papastathopoulosΟ Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ο μεγάλος άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με την Γκλάντμπαχ και θα απουσιάσει από τα ματς της εθνικής ομάδας με Νησιά Φερόε και Σερβία.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ μέσω του Facebook πάντως έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο σχολιάζοντας “Χαίρομαι που η ομάδα κατάφερε μια σημαντική νίκη που χρειαζόταν μετά από καιρό. Δυστυχώς όμως ήρθε ο τραυματισμός μου που θα με κρατήσει εκτός ομάδας. Μέσα στην ατυχία μου είμαι τυχερός καθώς θα μπορούσα να είχα πάθει πιο σοβαρή ζημιά. Έχω αρχίσει ήδη την αποθεραπεία και ελπίζω πως σύντομα θα επιστρέψω απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Με στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν θα συμμετέχω στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, αλλά θα στείλω τη θετική μου ενέργεια για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη που θα αποτελέσει την αρχή για μια ανάλογη συνέχεια της ομάδας προς τον στόχο μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X