Ανδρεάδης: «Παίζουμε για τους εαυτούς μας και για τo σύλλογο που εκπροσωπούμε»

Υπομονή ζήτησε από την ομάδα ο Μακρής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

radounovic-andreadis-ραντουνοβιτς-ανδρεαδηςΟ Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley  League για την αυριανή αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο κεντρικός της ΑΕΚ που έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Πειραιωτών για τρία χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ήταν αρχηγός, υπογράμμισε πως  οι παραδόσεις δεν μετράνε πάντα ενώ παράλληλα τόνισε πως παίκτες και προπονητής θα αφήσουν τα προβλήματα στην άκρη προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη στην ιστοσελίδα της Volley League:

«Είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας για την ομάδα μου. Παρόλα τα προβλήματα η ομάδα έκανε καλές προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Μαζί με τον προπονητή μας προσπαθούμε να αφήνουμε τις σκοτούρες στα αποδυτήρια και να κοιτάμε τη δουλειά μας. Παίζουμε για τους εαυτούς μας και τον σύλλογο που εκπροσωπούμε. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα με πολλές λύσεις και πολλούς παίκτες με εμπειρία. Έχει και τρωτά σημεία. Τα βλέπουμε, τα έχουμε επισημάνει αλλά μέχρι να πούμε πως καταφέρνουμε να κάνουμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει για να νικήσουμε υπάρχει απόσταση. Για μένα δε μετράνε οι παραδόσεις. Οποια ομάδα παίξει καλύτερα και οι παίκτες της το πιστεύουν μπορεί να νικήσει».

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X