Εκτός συμβουλίου ΠΑΕ, Αλεξίου και Αγγελόπουλος

Συνάντηση κορυφής για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-alexiou-αγγελοπουλος-αλεξιουΜικρές, αλλά σημαντικές αλλαγές, περιλαμβάνει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ όπως προέκυψε σήμερα. Συγκριτικά με το πρώτο ΔΣ της νέας εποχής που είχε στελεχωθεί τον Ιούλιο με την επανασύσταση της εταιρείας, απουσιάζουν τα ονόματα των Αλέξη Αλεξίου, Μάκη Αγγελόπουλου και Γιώργο Σκρέκη. Τότε, το συμβούλιο ήταν επταμελές και τώρα έγινε πενταμελές, λόγω της προσθήκης του Κωνσταντίνου Μαρινάκη.

Οι λόγοι της αλλαγής προκύπτουν ελέω νομιμότητας. Για τους Αλεξίου και Αγγελόπουλο υπάρχει ασυμβίβαστο λόγω συμμετοχής τους σε ΚΑΕ και Ερασιτεχνική. Η ΑΕΚ οφείλει να λειτουργεί σε απόλυτη νομιμότητα και γι’ αυτό κρίθηκαν σκόπιμο να υπάρξουν τώρα αυτές οι αλλαγές. Οσον αφορά τον χαρακτηρισμό αυτόκλητη και καθολική για τη Γενική Συνέλευση, έγινε επειδή ήταν παρόντες όλοι οι μέτοχοι και δεν απαιτήθηκε να υπάρξει πρόσκληση για Γενική Συνέλευση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X