Το θαύμα της Ριζούπολης

Το θαύμα της Ριζούπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÍÔÁÊÏË ÌÐÁÑÌÐÏÓÁ ÌÐÑÅÓÅÂÉÔÓ  Á×ÁÑÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Αποτελεί νόμο, πως όταν κάτι ξεκινά στραβά, θα συνεχιστεί και στραβά. Ετσι, όλη η ένταση και τα επεισόδια που υπήρξαν πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αχαρναϊκό, μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και αποσυντόνισε την ομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν να είναι τελείως εκτός ρυθμού και το πλήρωσαν. Ο Γέσιτς με συρτό σουτ νίκησε τον Ανέστη, σε μία φάση όπου ο γκολκίπερ της ΑΕΚ φαινόταν να την ελέγχει πολύ εύκολα. Και αυτό, έκανε ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της Ενωσης.

Ο Ταμπάκης φαινόταν…Φαν Μπάστεν και ταλαιπωρούσε πολύ τον Λαμπρόπουλο, τα άκρα έμπαζαν και η ΑΕΚ δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Ο Μάνταλος είχε πολύ λίγο χώρο για να δράσει, ο Αραβίδης έπεφτε ανάμεσα σε τείχος άμυνας και η Ενωση ξόδεψωε τη μεγάλη στιγμή της με τον Κορδέρο στο 34’. Παρά την πίεση και τη μεταφορά της μπάλας στο μισό γήπεδο του Αχαρναϊκού, ευκαιρίες δεν γίνονταν και η ΑΕΚ πήγε χάνοντας με 1-0 στο ημίχρονο.

Ο Δέλλας δεν έκανε αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά η ΑΕΚ προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά. Η Ενωση πίεσε, είχε την τεράστια ευκαιρία με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα στο 53’, αλλά η άμεση ισοφάριση δεν ήρθε. Ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Ζόριτς αντί του Πλατέλλα, με τον Μαυροβούνιο να περνά σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού. Η ΑΕΚ είχε μεταφέρει όλο το παιχνίδι στο μισό γήπεδο και μέσα στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να κάνει καθαρές φάσεις.

Διαπιστώνοντας την αδυναμία της ΑΕΚ να βρει επιθετικές λύσεις και να δημιουργήσει, ο Δέλλας φόρτωσε την επίθεση με Ντακόλ και Μπρέσεβιτς. Μετέτρεψε αρχικά το σχήμα σε 4-1-3-2 και με την είσοδο του Κροάτη σε 3-1-4-2, αλλά η ΑΕΚ συνέχιζε να μην απειλεί ουσιαστικά την εστία του Παγούδη. Ο Μάνταλος ήταν σε κακή μέρα, η μπάλα δεν έφτανε ποτέ στην αντίπαλη περιοχή και μοιραία η λύτρωση δεν ήρθε.

Ο Παγούδης αντέδρασε εξαιρετικά στην κοντινή προβολή του Ντακόλ από φάουλ του Μάνταλου στο 82’, ενώ αντέδρασε σωστά και στην εξ επαφής κεφαλιά του Μπρέσεβιτς στο 87’. Λύση δεν υπήρξε ούτε στο σουτ του Ζόριτς μέσα από τη μικρή περιοχή στο 90’. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις υπήρξε το θαύμα της Ριζούπολης. Ο Ντακόλ με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και στο έκτο λεπτό του ματς, ο Μπρέσεβιτς πήρε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Μάνταλου που απέκρουσε ο Παγούδης και έδωσε μία απίστευτη νίκη στην ΑΕΚ.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Ανέστης, Μπακάκης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (71’ Μπρέσεβιτς), Κορδέρο, Ανάκογλου (62’ Ντακόλ), Πλατέλλας (55’ Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης

Αχαρναϊκός (Γ. Βαζάκας, 4-3-3): Παγούδης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης (68’ Χριστόπουλος), Μωυσιάδης, Ζώνας, Παπατόλιος, Ιορδανίδης, Αθανασίου (52’ Καλαμιώτης), Γέσιτς, Ταμπάκης (72’ Καλογερόπουλος), Μανουσάκης

Την κίτρινη κάρτα του Φώτη είδαν ο Μπαρμπόσα (45’+), Μάνταλος (71’), Ζόριτς (80’), Ιορδανίδης (24’), Αθανασίου (38’), Γέσιτς (39’), Ζώνας (65’), Στουρνάρας (82’), Καλαμιώτης (84’), Μανουσάκης (87’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X