Στο ΟΑΚΑ με το... μυαλό στην Επισκοπή ο Ηρακλής Ψαχνών

Έφυγε ο Στρατομήτρος από τον Ηρακλή Ψαχνών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

iraklis psaxnwn Ηρακλής ΨαχνώνΗ ΑΕΚ φιλοξενεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή Ψαχνών για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Κούτση  βρίσκεται ήδη με το μυαλό στο παιχνίδι απέναντι στην Επισκοπή όπου θα αναζητήσει την νίκη που θα τη «λυτρώσει» στο πρωτάθλημα της Football League μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Άλιμο.

Οι «πράσινοι» ήττηθηκαν στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων απέναντι στον Ατρόμητο (1-0) με τα περιθώρια της πρόκρισης να στενεύουν σημαντικά. Έτσι, ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Κούτσης, ετοιμάζει αρκετές αλλαγές  ενόψει ΑΕΚ, όχι μόνο για το παιχνίδι κομβικής σημασίας που ακολουθεί την Κυριακή απέναντι στην Επισκοπή αλλά και για λόγους τακτικής.

Εκτός πλάνων βρέθηκαν στο τελευταίο ματς με τον Άλιμο οι τραυματίες Χρήστος και Βασίλης Πατσατζόγλου αλλά και οι Τσιμότζι και Μελισσάς, ενώ τραυματίας αποχώρησε ο Γκεμίσης.

ZHNOBIA KΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X