Με Μπρέσεβιτς, αλλά χωρίς Λαμπρόπουλο η αποστολή, για το παιχνίδι Κυπέλλου

Η ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 2η  (ΦΩΤO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

brecevic ΜπρέσεβιτςΜπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να έκανε σαφές στους παίκτες του ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στον Ηρακλή Ψαψχνών για το Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο νωρίτερα ανακοίνωσε την αποστολή, στη οποία συμμετέχουν όλα τα βασικά στελέχη της ομάδας, πλην του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Το πλέον ευχάριστο για τον τεχνικό της Ένωσης είναι ότι στους “21” που επέλεξε για το ματς της Τρίτης έχει και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, που επιστρέφει μετά απο καιρό.  Ο Δέλλας επίσης πήρε μαζί του και τους τρεις τερματοφύλακες που έχει, τους Ανέστη, Βούρα και Καραγκιολίδη.

Εκτός μάχης όπως αναμενόταν άλλωστε έμεινε ο Δημήτρης Ανάκογλου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Eνώ ανέτοιμος κρίθηκε ο Σοϊλέδης που αποκλείστηκε απο την αποστολή, όπως και ο Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά : Ανέστης, Βούρας, Καραγκιολίδης, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Φαγιέ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X