Ανέστης στο enwsi.gr: "Παίζω σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κρατάω το μηδέν"

Ανέστης: «Ετοιμοι στο πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anestis-ανεστηςΣταθερός, εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και αν εξαιρέσουμε το γκολ που δέχθηκε από την άσπρη βούλα στο ματς με τον Απόλλωνα, διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Βρήλαμε τον Γιάννη Ανέστη λίγο μετά το τέλος του αγώνα της Ένωσης στα Χανιά, εμφανώς πιο ήρεμο, αφού ο στόχος της νίκης είχε επιτευχθεί. Η ερώτηση για το αν έχει βαλθεί φέτος να κάνει το πρωτάθλημα της …ζωής του, είχε άμεση απάντηση απ” το νεαρό τερματοφύλακα:

«Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να κρατάω το μηδέν γιατί παίζω σε μεγάλη ομάδα», τόνισε ο Ανέστης αποκλειστικά στο enwsi.gr.

Είναι γεγονός πάντως ότι φέτος, στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων είναι …θεατής. Όταν χρειάζεται όμως, δηλώνει δυναμικό «παρών».

»Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Το ξέρω ότι μπορεί να περάσουν 89 λεπτά και να μη γίνει η παραμικρή φάση στην περιοχή μου. Προσπαθώ όμως να είμαι έτοιμος για τη μία φάση που θα χρειαστεί. Αυτό οφείλω να κάνω».

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τον πορτιέρο της ΑΕΚ, τον πλησιάζει ο Πέτρος Μάνταλος για να του κάνει πλάκα: «Μη λες μόνο για τον εαυτό σου. Λέγε και για εμάς τίποτα που σε προστατεύουμε αμυντικά», του λέει και χαμογελούν. Ο Ανέστης μένει σοβαρός και σχολιάζει στο enwsi.gr τη νίκη του δικεφάλου στα Χανιά:

«Ξέραμε ότι θα είναι μια δύσκολη νίκη. Είναι καλό που πήραμε τους τρεις βαθμούς και επίσης είναι καλό που απειληθήκαμε μόνο σε μια φάση. Ο στόχος μας πάντως δεν αλλάζει. Πρέπει να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν πρέπει να σκεφτόμαστε».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X