Ο κόσμος θα… σπρώξει τη «Βασίλισσα» στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα

Ο κόσμος θα… σπρώξει τη «Βασίλισσα» στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos aek basketΗ ήττα στην Αμαλιάδα ήταν κακό μαντάτο για την νέα ΑΕΚ, καθώς είχε δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο της στα πρώτα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο, άπαντες έχουν… δικαίωμα σε ένα κακό ματς και έτσι η Ένωση το «πλήρωσε» στην πρεμιέρα της Α1.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο ματς της Κυριακής δεν έχουν περιθώρια και παρότι είναι 2η αγωνιστική ήδη χαρακτηρίζεται «τελικός» από τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο οποίος παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς και το γηπεδικό, συνεχίζει να δουλεύει στο πλάνο του αγώνα απρόσκοπτα.

Στην ΑΕΚ όμως ξέρουν καλά ότι απέναντι στον Πανιώνιο έχουν δύο μεγάλα αβαντάζ. Το πρώτο και αγωνιστικό είναι ότι είναι πιο «δεμένη» ομάδα συγκριτικά με τον αντίπαλο τους που έκανε τις πρώτες «καλές» μεταγραφές του πριν λίγα 24ωρα και έπαιζε με Εφήβους στα πρώτα ματς της χρονιάς. Το δεύτερο είναι ο κόσμος. Και όταν μιλάμε για κόσμο της ΑΕΚ, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Το θετικό είναι ότι τα διαρκείας είναι πολύ φτηνά (30 στους συνδέσμους, 50 από την ΚΑΕ), τα απλά εισιτήρια επίσης (5 ευρώ έκαστος) οπότε σε συνδυασμό με το ποδοσφαιρικό ματς τρεις ώρες μετά μπορούν χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ να στηρίξουν και την «Βασίλισσα» στο κλειστό του ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Κυριακής.

Και το ζητούμενο είναι ένα: να κερδίσει η ΑΕΚ το ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή, να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα και να συνεχίσει ο Ζιάγκος την δουλειά του όπως κάνει από την πρώτη μέρα για να χτίσει τη νέα ΑΕΚ. Οπότε η παρουσία των ΑΕΚτζήδων την Κυριακή μοιάζει έως και… απαραίτητη.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X