Αυτή είναι η ομάδα Φούτσαλ της ΑΕΚ - Μεγάλο αφιέρωμα του enwsi.gr (VIDEO)

Άλλη μία νίκη για την ΑΕΚ σάλας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gss-aek2Το τμήμα Φούτσαλ είναι απ’ αυτά που έχουν μπει σχετικά πρόσφατα στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όμως κάθε χρόνο κάνει άλματα προόδου. Το enwsi.gr βρέθηκε δίπλα στους ανθρώπους της ομάδας και παρουσιάζει τη δουλειά που γίνεται. Αποκλειστικά μιλούν ο προπονητής Δημήτρης Κουντάρδας, αλλά και οι παίκτες της ομάδας Λευτέρης Κουβάρας και  Κώστας Καρασάβας.

Ο προπονητής στο τμήμα σάλας της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, τόνισε πως διψάνε για νίκες οι ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως η παρουσία του κόσμου βοηθάει την ομάδα να πάει ψηλά και να πρωταγωνιστεί συνεχώς. Επίσης, ζήτησε από τους φίλους του “δικεφάλου” μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα την Κυριακή που δίνουν οι “μεγάλοι” της ΑΕΚ, να μείνουν και να υποστηρίξουν το futsal διότι δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην επί δέκα χρόνια πρωταθλήτρια, Αθήνα 90.

Αναλυτικά η συνέντευξη του προπονητή του τμήματος σάλας της ΑΕΚ, Δημήτρη Κουντάρδα: 

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Ένωσης;

“Οι στόχοι είναι πάντα η κορυφή, βέβαια δεν είναι εύκολο, είναι πολύ ιδιαίτερο το άθλημα. Ενισχυθήκαμε με παιδιά που είναι έμπειρα για να μας δώσουν την ποιότητα που μας έλειπε όλα αυτά τα χρόνια. Προχωράμε βήμα βήμα, έχουμε ένα παιχνίδι, ένα ντέμπρι με την πρωταθλήτρια ομάδα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Πιστεύω μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα να μείνει ο κόσμος να μας στηρίξει, είναι πραγματικά δύσκολο, είναι μία ομάδα πολύ καλή, είναι δέκα χρόνια συνεχόμενα πρωταθλήτρια. Πιστεύω με τον κόσμο και την ενέργεια που θα πάρουν τα παιδιά, ίσως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να μείνουμε μόνοι μας στην κορυφή. Βέβαια, αυτό που σου είπα, ο στόχος μας είναι να πάμε πιο ψηλά κάθε χρόνο. Φέτος να μπούμε στην τετράδα, στα play offs, να είμαστε καλά,γεροί,δυνατοί πάνω απ’ όλα, γιατί είναι και μεγάλα τα παιδιά, να έχουν την υγεία τους, για να μπορέσουμε να φέρουμε την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται”.

-Πως ήταν αγωνιστικά η Ένωση σήμερα;

“Ήρθαν κάποια καινούρια παιδιά, τα οποία ακόμα προσπαθούμε με τους υπόλοιπους να δέσουμε την ομάδα τακτικά και με τα συστήματα. Ήταν κάποιες στιγμές που πραγματικά παίξαμε καλά, αυτό που κρατάω βέβαια είναι η πολύ καλή άμυνα, η αυτοθυσία, η δύναμη απ’ όλα τα παιδιά. Νομίζω πως πήγαμε καλά αν σκεφτείς ότι το γήπεδο είναι χάλια, το χειρότερο γήπεδο της Α’ Εθνικής”.

-Θα μπορούσε κάπως να είχε διαμορφωθεί διαφορετικά το σκορ;

“Ο Παππάς ήταν πάρα πολύ καλός, έβγαλε 2-3 σίγουρα γκολ, αλλά πιστεύω σε καίριες στιγμές του παιχνιδιού αν ήμασταν πιο εύστοχοι, πιο αποτελεσματικοί η πιο συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι θα το είχαμε τελειώσει νωρίτερα. Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Καρασάβας, ο “παππούς” της ομάδας, επίσης, με δύο γκολ και με αυτοθυσίες στην άμυνα. Γενικά όλα τα παιδιά, όσοι έπαιξαν και σιγά σιγά θα παίξουν όλοι, αυτό που θέλουμε είναι να μπολιαστούν με την νοοτροπία του νικητή και για αυτό τον λόγο χρησιμοποιούμε πολλά παιδιά τα οποία έχουν αυτήν την εμπειρία και μας δίνουν σιγά σιγά αυτήν την ενέργεια. Αυτό ήταν που μας έλειπε όλα αυτά τα χρόνια”.

-Έχετε ένα καλό σερί,πιστεύετε ότι μπορείτε να το διατηρήσετε;

“Το σερί σταματάει στην κορυφή, στο τέλος, τον Μάιο. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι αυτό που σου είπα, αυτό που βλέπω εγώ όλα αυτά τα χρόνια, όλα αυτά τα παιχνίδια το ίδιο, λίγο να χαλαρώσεις, είανι και το άθλημα τέτοιο που μπορεί να σε φέρει ξανά τούμπα. Το πιο σημαντικό απ’ όλα  είναι να έχουμε ψυχολογία, καλή νοοτροπία, να γουστάρουν τα παιδιά να έρχονται στις προπονήσεις, όπως και έρχονται όλοι και σιγά σιγά να έρθει και ο κόσμος. Αυτό τους λείπει, δηλαδή σήμερα, ήρθανε κάποιοι φίλοι, αλλά τους λείπει πάρα πολύ να ακούσουν ένα χειροκρότημα, να δούνε κάποιους ανθρώπους στην κερκίδα, για αυτό ήρθαν και σήμερα. Κάποιοι μπορεί να μην είναι ΑΕΚ οπαδικά, αλλά ήρθανε μόνο και μόνο για τον κόσμο. Ακούνε τον κόσμο συνέχεια, αν τον δουν μια φορά, θα γίνει πανηγύρι. Είναι όλοι ερασιτέχνες, δηλαδή, πραγματικά παίζουν για την τρέλα τους”.

[youtube id=”y9usyKVWj8o” width=”600″ height=”350″]

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΣΑΒΑΣ

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στο τμήμα σάλας, Κώστας Καρασάβας, είχε μια καταπληκτική εμφάνιση σήμερα σκοράροντας δύο φορές και δίνοντας την ψυχή του στην άμυνα. Ο προπονητής του, του έδωσε τα εύσημα για την σημερινή του απόδοση αλλά τόνισε πως βγάζει πάθος και ψυχή σε όλους τους αγώνες. Ο Κώστας Καρασάβας μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr και αναφέρθηκε για τους στόχους της ομάδας, σχολίασε το κλίμα που επικρατεί τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έδωσε και τα εύσημα στον Κώστα Παππά, τον τερματοφύλακα της Ένωσης, τον οποίο χαρακτήρισε “ζωντανό θρύλο”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Καρασάβα:

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΕΚ φέτος;

“Βασικά είμαστε καινούρια ομάδα, έχουμε έρθει και κάποιοι πιο έμπειροι παίκτες, αλλά ακόμα δεν γνωριζόμαστε με τον άλλον, δεν έχουμε την ομοιογένεια που θέλουμε. Πιστεύω με τον καιρό να δέσουμε και να πάμε πολύ καλά. Στόχος μας είναι η τετράδα και από εκεί και πέρα ότι έρθει στα play off”.

-Πως είναι το κλίμα της ομάδα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο;

“Μπορεί να είμαστε νέοι παίκτες στην ομάδα αλλά είμαστε χρόνια στον χώρο, δηλαδή είμαστε παρέα και αντίπαλοι που ήμασταν, ήμασταν παρέα με τα παιδιά, οπότε υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα”.

-Πιστεύεις πως κάποιοι παίκτες έπαιξαν σημαντικότερο ρόλο και διαμορφώθηκε έτσι το σκορ;

“Όχι δεν το πιστεύω αυτό. Είναι άθλημα αυτό, το οποίο πρέπει να δουλέψεις ομαδικά, αλλιώς δεν έχεις αποτέλεσμα”.

-Η απόδοση σας ήταν καλή και ο προπονητής σας, έδωσε εύσημα στον Κώστα Παππά και σε σένα. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

“Ο Κώστας Παππάς είναι “ζωντανός θρύλος”. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Βασικά εγώ τον είχα και συμπαίκτη τότε στον Δούκα, οπότε τον ξέρω. Σίγουρα είναι ένα “συν” στην φετινή ομάδα ο Κώστας και πιστεύω θα είναι ένα από τα μεγάλα μας “ατού” φέτος”.

[youtube id=”MI1J3rJufJQ” width=”600″ height=”350″]

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

Ο Λευτέρης Κουβάρας ήρθε φέτος από τον Δούκα. Είναι Βασικός με την Εθνική ομάδα σάλας και αρχηγός επίσης. Έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, τόσο να οργανώνει επιθετικά την ΑΕΚ όσο να την στήνει αμυντικά. Το enwsi.gr βρήκε τον έμπειρο παίκτη του “δικεφάλου” και μίλησε μαζί του για τους στόχους της ομάδας, το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λευτέρη Κουβάρα:

-Πως είναι το κλίμα της ομάδας εντός αποδυτηρίων αλλά και στον αγωνιστικό χώρο;

“Η ομάδα είναι μια χαρά, προσπαθεί να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, να μπαίνει μέσα και να μάχεται και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό”

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΕΚ, ως ένας από τους νέους που ήρθαν φέτος στην ομάδα;

“Οι στόχοι της ομάδας πιστεύω ότι πρέπει να είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, δεν έχει ταβάνι, όπου φτάσουμε”.

-Η διαμόρφωση του σκορ πιστεύεις πως μπορεί να ήταν διαφορετική; Δηλαδή κάποιοι παίκτες έπαιξαν σημαντικότερο ρόλο;

“Όχι, πιστεύω ότι ήταν ομαδική η δουλειά που κάναμε και δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε στο παιχνίδι, δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα”.

-Ο προπονητής σας είπε ότι η απόδοσή σας ήταν πολύ καλή και ότι συνεχώς θα αυξάνεται.

“Σιγά σιγά, παιχνίδι με το παιχνίδι, βρισκόμαστε μεταξύ μας καλύτερα. Πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι και στην συνέχεια όσο γίνεται”.

[youtube id=”iFGuc_AziT0″ width=”600″ height=”350″]

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΒΙΤΣΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X