Γεμάτος τσαμπουκά ο Ανέστης: «Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια»

Γεμάτος τσαμπουκά ο Ανέστης: «Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anestis-platellas-vouras-ανεστης-πλατελλας-βουραςΤο μότο του νικητή, το dna του πρωταθλητή που δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από την κορυφή, απέδειξε πως διαθέτει ο Γιάννης Ανέστης. Την επομένη της πρεμιέρας της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και τη μονομαχία στο Αίγιο, ο τερματοφύλακας της Ενωσης – και καθοριστικός για τη νίκη με τη φοβερή επέμβαση στο 89’ – έδωσε το στίγμα της συνέχειας μέσω του Sentra 103,3. «Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Είδαμε το κλίμα στο παιχνίδι και έτσι πιστεύω ότι θα είναι σε όλα τα ματς. Επικρατεί η δύναμη και ο καλύτερος θα κερδίζει. Εμείς είμαστε η ΑΕΚ και θα κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Ο Ανέστης κατέστησε σαφές πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για κάθε δυσκολία. «Εχουμε δουλέψει πολύ καλά από την αρχή της χρονιάς αλλά επειδή είμαστε η ΑΕΚ, όπως και να μας ζητηθεί να παίξουμε και χωρίς καλό γήπεδο και σε παιχνίδι δύναμης θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι Αξίζουνε συγχαρητήρια στα παιδιά. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και πιστεύω θα πάμε καλά στην συνέχεια».

Η νίκη ήταν σημαντική για την καλή ψυχολογία της ΑΕΚ – «το ξεκίνημα είναι το ήμισυ του παντός. Γι αυτό η νίκη που πήραμε όλοι μαζί μας ανεβάζει την ψυχολογία για τη συνεχεία», σχολίασε ο Ανέστης – έστω και αν οι συνθήκες ήταν απίστευτες. «Είπαμε με τα παιδιά ότι οι αντίπαλοι έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και έτσι είπαμε και εμείς να μπαίνουμε δυνατά. Εμείς δεν έχουμε να κοιτάξουμε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά την δουλειά μας στο γήπεδο».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X