Νάστος: «Είχαμε πάθος για αυτό παίξαμε δυνατά»

Νάστος: «Είχαμε πάθος για αυτό παίξαμε δυνατά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά έπαιξε η ομάδα του Παναιγιάλειου σύμφωνα με τα λόγια του Ανέστη Νάστου.

Ο ποδοσφαιριστής των “μελανόλευκων” μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV τονίζοντας πως η ομάδα του έπαιξε δυνατά και με πάθος αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στα ίσια.

«Πιστεύω πως στα τελευταία επτά λεπτά τα παιδιά προσπαθήσανε πάρα πολύ για την ισοφάριση. Είχαμε μια – δυο ευκαιρίες για γκολ, δεν απειληθήκαμε τόσο πολύ, αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ στα ίσια. Πρέπει να συνεχίσουμε, τώρα άρχισε το πρωτάθλημα, θα δώσουμε μάχη ως το τέλος.»

Για το αντιαθλητικό παιχνίδι, για το οποίο έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας είπε: «Δεν είχαμε σκοπό το αντιαθλητικό παιχνίδι, αν σε κάποιες φάσεις παίξαμε πολύ δυνατά αυτό έγινε λόγω του πάθους μας να πάρουμε τις προσωπικές μονομαχίες. Δεν ξέρω τι μπορεί να είπε ο κόουτς.»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X