Δυο «κιτρινόμαυροι» φόρεσαν τα… παπούτσια του Μάνταλου και κάλυψαν το κενό του

Δυο «κιτρινόμαυροι» φόρεσαν τα… παπούτσια του Μάνταλου και κάλυψαν το κενό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou-barbosa-ανακογλου-μπαρμποσαΤο ζήτημα που ξάφνου προέκυψε με τον Πέτρο Μάνταλο και την (πιθανή) απουσία του στην κυριακάτικη πρεμιέρα, έδινε έναν ακόμα (εξαιρετικά σοβαρό) λόγο, για να χρησιμεύσει το φιλικό με τον Πιερικό ως πρόβα πρεμιέρας. Για να καλύψει το κενό του διεθνή μέσου, ο Τραϊανός Δέλλας πήγε ίσως στη πιο ασφαλή επιλογή. Χωρίς να χαλάσει το 4-2-3-1 που δουλεύει εντατικά από την αρχή του καλοκαιριού, έδωσε τον ρόλο του επιτελικού μέσου στον Έλντερ Μπαρμπόσα. Έναν παίκτη που έχει και την κλάση αλλά και την εμπειρία, να ανταποκριθεί σ’ έναν τέτοιο ρόλο.

Ωστόσο συνολικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Πιερικό, τα «παπούτσια» του Μάνταλου φόρεσαν δυο παίκτες. Ο ένας ήταν ο Μπαρμπόσα που και έπαιξε στην θέση που παίζει ο Μάνταλος αλλά και προσπάθησε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο δεύτερος όμως, ήταν ο Δημήτρης Ανάκογλου. Και ο νεαρός μέσος πήρε (ακόμα) περισσότερες πρωτοβουλίες και είχε καταλυτική παρουσία στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στον καλό ρυθμό της ΑΕΚ στο εξαιρετικό πρώτο ημίωρο. Η παρουσία του Ανάκογλου, βοήθησε σημαντικά, ώστε να φανεί πολύ λιγότερο η απουσία του Μάνταλου στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Μάλιστα επί της ουσίας στο ματς με τον Πιερικό, ήταν η πρώτη φορά που δοκιμάστηκε το σχήμα χωρίς Μάνταλο και με τον Μπαρμπόσα στον άξονα. Και δούλεψε καλά. Αλλά με δουλειά στις προπονήσεις που θα μεσολαβήσουν μέχρι την Κυριακή, μπορεί να δουλέψει ακόμα καλύτερα, αν τελικά χρειαστεί.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X