Ντούνης στο enwsi.gr: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, παίζω σε κάθε θέση»

Ντούνης στο enwsi.gr: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, παίζω σε κάθε θέση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dounis-ντουνηςΗταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην τελευταία φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Δέλλας τον χρησιμοποίησε στα άκρα της επίθεσης, πίσω από τον φορ, αλλά και σε ρόλο επιθετικού και ο Μάρκος Ντούνης έκανε τη διαφορά. Σκόραρε δύο φορές και έδειξε να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

«Πιστεύω πως έχω αρχίσει να λύνομαι. Είναι σημαντικός πως πλέον δένομαι με την ομάδα. Τελειώσαμε με τα φιλικά τεστ και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και νομίζω πως αυτό φάνηκε σήμερα», είπε στο enwsi.gr ο Ντούνης μετά το παιχνίδι.

Είναι σημαντικό πως ο Ντούνης έδειξε πως μπορεί να προσφέρει λύσεις για την ΑΕΚ σε όλη τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. «Οπου με βάλει ο προπονητής μου, εγώ θα προσπαθώ για το καλύτερο. Μπορώ να παίξω και ως σέντερ φορ, αλλά και σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορώ να βοηθήσω όπου χρειαστεί για την ομάδα», σχολίασε ο Ντούνης που προσθέτει ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του Δέλλα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X