Την Τρίτη το ραντεβού για να λυθεί το ζήτημα του γηπέδου του γυναικείου τμήματος

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών κόσμος AEK volley ginekon kosmosΑπό γήπεδο σε γήπεδο, ταξιδεύει το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ για να αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της χρονιάς στην Α1 βόλεϊ. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε, δεν αγωνίστηκε στην έδρα της. Από την στιγμή που δεν έχει «σπίτι» τρέχει σαν τσιγγάνα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ωστόσο φαίνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα λυθεί το ζήτημα. Από το enwsi.gr έχετε διαβάσει για την πρόθεση των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής να κλείσουν ραντεβού προκειμένου να λυθεί μια και καλή το ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την προσεχή Τρίτη, η διοίκηση της «Μάνας ΑΕΚ» αναμένεται να συναντηθεί με τον Απόστολο Κόντο, που διοικεί τον Ιωνικό, αλλά και τους εκπροσώπους του Δήμου, προκειμένου να συζητήσουν για το μείζον θέμα που «καίει» τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Φαίνεται ότι υπάρχει θετική διάθεση να προκύψει κάποια λύση, αλλά οι τρεις πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Ιωνικός εκφράζει αντιρρήσεις του για την φιλοξενία της ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X