Υψηλές προσδοκίες για το ανδρικό βόλεϊ της ΑΕΚ, που φτάνουν μέχρι την κορυφή

Στιγμές από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Μίλωνα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volleyΔεν είναι ουτοπία, ούτε όνειρο απατηλό. Είναι μια πραγματικότητα, που φαίνεται μέσα από τα παιχνίδια της ομάδας μέχρι σήμερα. Το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ βαδίζει στον σωστό δρόμο. Είναι άλλωστε το μοναδικό από όλα τα υπόλοιπα της Ερασιτεχνικής που έχτισε νωρίς το ρόστερ του, έκανε σωστή και επαγγελματική προετοιμασία και απέκτησε αθλητές ικανούς να κάνουν την διαφορά. Η δουλειά που κάνει ο Χόρχε Ελγκέτα βγαίνει στο γήπεδο και αυτή είναι η μεγάλη παρακαταθήκη για τη συνέχεια. Εκεί όπου θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Οι κιτρινόμαυροι όμως έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα. Και με «μαέστρο» τον Αργεντίνο τεχνικό  δείχνουν να έχουν υψηλές βλέπεις για την φετινή χρονιά. Σίγουρα δεν θα ακούσουμε ποτέ τον Ελγκέτα να μιλάει για την κορυφή του πίνακα, ούτε καν τους αθλητές της ΑΕΚ. Ωστόσο είναι σαφές και βγαίνει μέσα από τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να έχουν καλύτερο ρόστερ.

Φέτος έγιναν προσεκτικές κινήσεις από τους ανθρώπους της ομάδας. Έφεραν στις περισσότερες περιπτώσεις τους παίκτες που βρίσκονταν στο νούμερο ένα της σχετικής λίστας που είχε παραδώσει ο προπονητής. Ο οποίος παρουσιάζει μια ομάδα ικανή να αντέξει την πίεση και το άγχος που προσδίδει μια πορεία πρωταθλητισμού.

Στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με τεράστια εμπειρία (Ανδρεάδης, Πέτρογλου), ενώ οι ξένοι αποδεικνύονται εξαιρετικές περιπτώσεις. Άπαντες στο τμήμα μετρούν αντίστροφα για να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, προκειμένου να μπουν σε διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία από αυτή που έχουν μέχρι τώρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X