ΣΟΚ! Αρνητική απάντηση από το ΟΑΚΑ για την έδρα της «Βασίλισσας» τη νέα σεζόν

Οι λόγοι που οδήγησαν την "Βασίλισσα" στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oaka basket οακα μπασκετΑπίστευτη εξέλιξη, που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα και μεγάλη κουβέντα, ανακύπτει έπειτα από την πληροφορία πως η διοίκηση του ΟΑΚΑ απάντησε αρνητικά στην ΑΕΚ για τη χρησιμοποίηση του κεντρικού σταδίου ως έδρα της νέας σεζόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα basketnet.gr, η απάντηση ήταν αρνητική και πλέον η διοίκηση της Ενωσης πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση πως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν μόνο πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε η καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν με έδρα το ΟΑΚΑ. Και βέβαια ποια λύση μπορεί να δοθεί τώρα, με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν σε άλλες επιλογές, όπως ήταν η Γλυφάδα και η Ζωφριά.

Αναφερόμενος στην επιλογή του ΟΑΚΑ, ο Αλεξίου είχε πει κατά την παρουσίαση των διαρκείας. «Για να είμαστε ειλικρινείς, το ΟΑΚΑ επιλέχτηκε κατόπιν μιας σειράς σκέψεων αλλά και συνθηκών. Και με δεδομένο ότι ο κόσμος δεν μπορεί να είναι ποτέ ευχαριστημένος με μία επιλογή. Το ΟΑΚΑ επιλέχθηκε για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι η επίτευξη και η εκμετάλλευση καλύτερων χορηγικών συμφωνιών και ο δεύτερος είναι ότι παρέχεται μέσω του ΟΑΚΑ μία μεγαλύτερη ασφάλεια στον κόσμο. Επιπλέον, ο τρίτος λόγος είναι ότι η χωρητικότητα του γηπέδου επιτρέπει στην ΑΕΚ να αρχίζει από φέτος να υλοποιεί δυο σημαντικά πράγματα. Τα πρώτο είναι η οικογενειακή κερκίδα με προνομιακές. Επίσης ένα δεύτερο πρόγραμμα που θέλουμε να υλοποιήσουμε και έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές είναι αυτό της παιδικής και σχολικής κερκίδας. Ένα άλλο πρόγραμμα είναι μία ειδική κερκίδα για τις κοινωνικά ευπαθέστερες ομάδες που δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το εισιτήριο των 50 ευρώ».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X