Περιμένουν την άδεια για την "Αγιά Σοφιά"με γεμάτες τις …τσέπες

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gipedo4Ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα είναι καθοριστικός μήνας για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, μέχρι το τέλος του μήνα που ξεκινά από σήμερα, στην ΑΕΚ προσδοκούν πως θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια. Ο φάκελος που έχει κατατεθεί στη ΔΟΚΚ από τα μέσα Αυγούστου συνεχίζει να εξετάζεται, η ΑΕΚ έχει παράσχει οιαδήποτε διευκρίνιση απαιτήθηκε και όλα δείχνουν πως έχουν λάβει τον δρόμο τους.

Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως η άδεια θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να ξεκινήσει άμεσα εργασίες για το γήπεδο. Βλέπετε, θα είναι το τελευταίο κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ, καθώς στην Ενωση υπάρχει βούληση και χρήματα. «Κιτρινόμαυροι» αξιωματούχοι αποκάλυψαν στο enwsi.gr, πως είναι ήδη εξασφαλισμένο το χρηματοδοτικό πλάνο που απαιτείται για την έναρξη των εργασιών. Ο Μελισσανίδης έχει συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάρουν μπροστά οι…μηχανές και να προχωρήσει η διαδικασία.

Στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν ακόμα και αύριο έργα. Ωστόσο, θέλουν να βαδίζουν σύμφωνα με τον νόμο, ώστε να μην υπάρξουν νέα εμπόδια στην πορεία. Αλλωστε, όλο αυτό το διάστημα έχουν πέσει «γέφυρες» με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει συνεννόηση σε κεντρικό επίπεδο και να αποφευχθούν εντάσεις στην πορεία των εργασιών.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X