Απαγορεύονται τα… δώρα

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Φωκικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ανακογλου αραβιδης anakoglou aravidisΈχω ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή τις περισσότερες τοποθετήσεις του Τραϊανού Δέλλα μετά από κάποιο παιχνίδι της ΑΕΚ, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επίσημο. Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι σε λίγες περιπτώσεις δεν έχει αναφερθεί στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Δεν θέλω να τις απαριθμήσω γιατί θα σας κουράσω. Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι φτάνουν σε σημείο να δημιουργούν πολλές φάσεις, αλλά έχει γίνει μπόλικη κουβέντα για τον τρόπο που χάνονται. Άλλοι τονίζουν ότι φταίει ο Αραβίδης, άλλοι ότι δεν αποκτήθηκε φορ μεγάλης κλάσης για να έχει το εύκολο γκολ.

Κοινός παρανομαστής το γκολ. Και όσο οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίζουν να υπάρχουν τόσο θα χάνονται ματς όπως αυτό με τον Πανθρακικό. Που μπορεί η ΑΕΚ να μην έχασε, αλλά με βάσει την συνολική της εικόνα είχε τον τρόπο να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρίποντο. Και δεν το έκανε.

Στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως σε αυτό που θα έρθει του χρόνου, θα υπάρχουν πολλά όμοια παιχνίδια όπως αυτό με τον Πανθρακικό. Που η ομάδα θα είναι αφεντικό στο ματς και θα δυσκολεύεται να πετύχει τρία και τέσσερα γκολ. Εκεί μετράει η μια και μοναδική φάση που θα δημιουργήσει. Θέλω να πω ότι όταν απέναντι σε ομάδες τύπου Πανθρακικού φτιάχνεις τρεις – τέσσερις φάσεις, απαγορεύεται να μην βάζεις γκολ. Απαγορεύεται να κάνεις το ματς δώρο στον αντίπλαο.

Θα θυμίσω κάποιες μεγάλες νίκες της ΑΕΚ στην μεγάλη ιστορία της. Το παιχνίδι που είχε γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Τάκη Καραγκιοζόπουλο να σκοράρει στο τέλος, είχε περάσει από ..χίλια κύματα. Οι αντίπαλοι είχαν χάσει ένα τσουβάλι γκολ. Εμείς μια – δύο κάναμε και πήραμε και νίκη και πρωτάθλημα.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι θέλω να πω με το παράδειγμα που έφερα παραπάνω. Δεν είναι θέμα Αραβίδη, Ντακόλ ή Μπαρμπόσα. Η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να κερδίσει και όταν δεν παίζει καλά. Πρέπει να μάθει να αξιοποιεί ακόμα και τις λιγοστές ευκαιρίες που θα δημιουργήσει σε ένα ματς.  Γιατί του χρόνου ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και τα λάθη δεν θα συγχωρούνται.

Όλοι γνωριζουμε ότι ουδείς θα χαρίσει κάτι στην ΑΕΚ. Οι παίκτες και ο προπονητής θα πρέπει να “φτύσουν αίμα” για να τα καταφέρουν. Για αυτό λέω, απαγορεύονται τα δώρα. Ότι ήταν να δώσουμε, δώσαμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X