Λαμπρόπουλος: "Η ΑΕΚ δεν αξίζει να βρίσκεται σ' αυτή την κατηγορία"

Έχει ξεκινήσει η «μάχη» των… τριών, για τις δυο θέσεις στο κέντρο της άμυνας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulosΟ Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στον πρώτο βαθμό που πήρε η ΑΕΚ στον θεσμό του κυπέλλου και στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, παρά την αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ο αμυντικός του δικεφάλου τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Σίγουρα κοιτάξαμε τον αντίπαλο, που μετέχει σε μία μεγαλύτερη κατηγορία από εμάς, στα μάτια. Πιστεύω πάντως ότι οι παίκτες που έχουν έρθει στην ΑΕΚ και γενικά το σύνολο και η ομάδα δεν αξίζει να είναι σε αυτή την κατηγορία. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Πανθρακικό. Σίγουρα επηρεαστήκαμε πάρα πολύ στο β’ μέρος διότι δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Οι αντίπαλοι μας έχουν παίξει τέσσερα ματς πρωταθλήματος και εμείς μόλις δύο για το Κύπελλο. Ακόμα δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ουσιαστικά είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, έτσι όπως έχει γίνει με το πρωτάθλημα της Football League. Θεωρώ πάντως ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια…».

Σε ότι αφορά στο γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε έναν βαθμό απέναντι σε ομάδα της Super League υποστήριξε: «Το σημαντικό είναι ότι δε χάσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Πανθρακικός έχει δείξει ότι εντός έδρας παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μπορέσαμε να κρατήσουμε το μηδέν, είχαμε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες για να κερδίσουμε, δεν τις αξιοποιήσαμε αλλά δεν πειράζει. Έχουμε άλλα δύο ματς…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X