Δέλλας: «Μετράει αυτός ο βαθμός, πρώτος στόχος για μας είναι το πρωτάθλημα»

Το πρώτο ημίχρονο από το Πανθρακικός-ΑΕΚ σε δέκα κλικ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLASΟ Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό, όπου θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Χαρακτήρισε καλό το πρώτο ημίχρονο για την ΑΕΚ, αλλά μέτριο το δεύτερο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εξέδρα, αλλά ξεκαθάρισε ότι πρώτος και βασικός στόχος της Ένωσης είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Ήρθαμε σήμερα εδώ, να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου, με μια καλή και οργανωμένη ομάδα.  Σκοπός μας ήταν απο την αρχή να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από την στιγμή που είμαστε σε όμιλο, οι βαθμοί μετράνε και νομίζω ότι κάναμε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Κοιτάμε μπροστά, τελείωσε αυτό το παιχνίδι για μας, πήραμε ένα βαθμό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Πανθρακικό. Εμείς θα δούμε τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε στο Κύπελλο  και όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

«Βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά από την στιγμή που το πρωτάθλημα δεν αρχίζει, το Κύπελλο είναι ένας στόχος για την ομάδα, αλλά δευτερεύον για μας. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και πως θα φέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ και εύχομαι του χρόνου να έρθουμε να παίξουμε με τον Πανθρακικό αντίπαλοι για την Σούπερ Λιγκ».

 «Για την παρουσία του κόσμου»

Το έχω πει πολλές φορές,  ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει απίστευτη στήριξη στην ομάδα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, τον θέλουμε κοντά μας. Έχει περάσεις πολύ δύσκολα ο κόσμος της ΑΕΚ και νομίζω ότι η στήριξη που μας δίνει, μας δίνει και μας δύναμη , ώστε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να κάνουμε ακόμα χαρούμενους αυτούς τους ανθρώπους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X