Ευχαριστίες από τους "μάγκες" στον κόσμο για το πάρτι στην Άρτα

Original 21: «Κομοτηνή ερχόμαστε!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

10704143_768617796509960_3772526561926366277_nΟ κόσμος της ΑΕΚ έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για το τμήμα χάντμπολ, βρισκόμενος ακόμα και στην Άρτα για ένα απλό φιλικό παιχνίδι. Περισσότεροι απο 150 φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι και αποθέωσαν τους παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη.

Ο έφορος του τμήματος Κώστας Σταματιάδης προχώρησε σε ανακοίνωση, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τον Πρωτέα για την φιλοξενία.

Αναλυτικά:

“Οι αθλητές, οι προπονητές του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, αλλά και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε το αθλητικό σωματείο του Πρωτέα Άρτας και τον πρόεδρο του, Λεωνίδα Τσαντή, για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στην κιτρινόμαυρη Άρτα. Ήταν υποχρέωση του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ να ανταποκριθεί θετικά σε μια τόσο ζεστή πρόσκληση από ένα φιλικό σωματείο της Περιφέρειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Άρτας που συνέβαλε τη γιορτή και τι να πει κανείς για τον κόσμο της ΑΕΚ, τον κόσμο μας, που δεν λογάριασε χιλιόμετρα, απόσταση, χρόνο και ταλαιπωρία για να έρθει από όλη την Ελλάδα, να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Κώστας Σταματιάδης”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X