Πρεμιέρα με Παναιγιάλειο στο Αίγιο η ΑΕΚ

Πρεμιέρα με Παναιγιάλειο στο Αίγιο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

10705079_10204699271223292_1841132414_nΔείτε όλο το πρόγραμμα του δικεφάλου στο πρωτάθλημα της Football League. Το enwsi.gr σας μετέφερε LIVE όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης.

Διαβάστε LIVE στο enwsi.gr τα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, ΠΡΙΝ, κατά τη διάρκεια και μετά την κλήρωση της ΑΕΚ.

1Η αγωνιστική Παναιγιάλειος-ΑΕΚ

2Η αγωνιστική ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης

3Η αγωνιστική Χανιά-ΑΕΚ

4Η αγωνιστική Αχαρναϊκός-ΑΕΚ

5Η αγωνιστική ρεπό η ΑΕΚ

6Η αγωνιστική Παναχαϊκή-ΑΕΚ

7Η αγωνιστική ΑΕΚ-Επισκοπή

8Η αγωνιστική Ερμιονίδα-ΑΕΚ

9Η αγωνιστική ΑΕΚ-Φωστήρας

10Η αγωνιστική ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών

11Η αγωνιστική Πανηλειακός-ΑΕΚ

12Η αγωνιστική ΑΕΚ-Καλλιθέα

13Η αγωνιστική Άλιμος-ΑΕΚ

Πρεμιέρα η ΑΕΚ θα έχει εκτός έδρας με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

17:46 Πρώτη στα μπαλάκια βγαίνει η ΑΕΚ με τον αριθμό 11

17:44 Κλειδάριθμο θα πάρουν η Καλλιθέα και τα Χανιά, επειδή έχουν την ίδια έδρα με τον Πανιώνιο και τον Πλατανιά.

17:43 Ξεκινά η διαδικασία της κλήρωσης

Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ, Αντώνης Αντωνόπουλος: «Εύχομαι καλή δύναμη, καλό πρωτάθλημα. Λιγότερα λάθη από όλους μας εύχομαι. Θλίβομαι για τον χώρο πια. Είναι ραχοκοκαλιά η Β’ εθνική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντική η προσφορά του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο. Κάθε χρόνο ανεβαίνουν 2-3. Καποιοι έχουν καθιερωθεί στην Β’ εθνική, και δεν είναι καλό αυτό. Είναι για προβληματισμό αυτό. Οπου υπάρχουν δημοσιογραφικά θεωρεία, να τους προστατεύετε. Μιλάμε για θέματα ασφάλειας το 2014, δώδεκα συνάδελφοι έφαγαν ξύλο πέρυσι».

Γενικός Γραμματέας ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος: “Έχουμε σκύψει στα προβλήματα των ομάδων. Ψάχνουμε λύσεις και καλή συνεργασία με όλους. Ενωμένοι οι φορείς, θα λύσουμε τα προβλήματα. Είναι ομαδικό το άθλημα”

Στράτος Σωπήλης, αναπληρωτής πρόεδρος Σούπερ Λίγκα: “Υγεία και καλή επιτυχία σε όλους σας”

Μιχάλης Τζανόπουλος, εκπρόσωπος ΕΠΟ: «Μας λυπεί ιστορικές ομάδες να πέφτουν για δικούς τους λόγους. Ιστορικές ομάδες με λίγους φιλάθλους. Είναι δύσκολη περίοδος. Δεν υπάρχουν χρήματα».

Γιώργος Δημητρίου, εκπρόσωπος ΕΠΟ: “Ο κύριος πρόεδρος είναι στην Κατερίνη για την Ελπίδων. Είστε φίλοι και γνωστοί εδώ. Όλοι είναι κοντά στις ομάδες και στις εταιρίες. Θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία. Η διαιτησία απο πλευράς ΕΠΟ, θα είναι αντάξια των προσδοκιών. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Στο τέλος οι πιο καλοί και τυχεροί θα ευοδωθούν οι στόχοι τους”

Κυριακή Γιαννακίδου, Γενική Γραμματέας Αθλητισμού: “Θα βρεθεί λύση με τα γήπεδα, δίνουμε παρατάσεις. Γίνεται σύσκεψη τώρα με τον Υπουργό. Πρέπει να βρεθεί λύση με τις άδειες οριστικά, όχι με παρατάσεις. Θα παρακολουθούμε το διάστημα της παράτασης που δώσαμε, θα κοιτάμε την πορεία των εργασιών. Να λήξει οριστικά το πρόβλημα. Θα ήθελα ένα ποδόσφαιρο, πρωτάθλημα, δίκαιο, χωρίς βία και ανταγωνιστικό. Να έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να έρχονται στα γήπεδα πια.

Σπύρος Καλογιάννης, πρόεδρος Φούτμπολ Λιγκ: “Θέλουμε να πετύχουμε σε αυτήν την διοργάνωση φέτος, καλή επιτυχία και στις 26 ομάδες. Μόλις 2 φέτος θα ανέβουν. Συνεχίζουμε τα πλέι οφ ανόδου για να υπάρχει ενδιαφέρον. Μακάρι να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να είναι καλύτερο από πέρυσι. Θέλουμε αντικειμενικότητα και διαφάνεια με όλους. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ, τον μεγάλο χορηγό και τον OTE TV. Δεν έχουμε υπογράψει με τον ΟΠΑΠ, αλλά νομίζω θα βρεθεί λύση. Στόχος να έχουμε αξιόπιστο προϊόν. Πρέπει να πάρουμε μέτρα προστασίας του πρωταθλήματος, των ομάδων, όλων. Σκοπός είναι να στηρίξουμε και το Πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας μας. Θα διεξαχθεί διαφορετικά φέτος αυτό το πρωτάθλημα για να γίνει πιο ενδιαφέρον. Οικονομικά είναι η πιο δύσκολη χρονιά φέτος. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε να είμαι ξανά εδώ στην θέση του προέδρου. Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε οτι θα βρεθεί λύση με τις άδειες των γηπέδων, για να γίνουν τα πρωταθλήματα φέτος”

17:2 Ξεκινά η διαδικασία

17:05 Ο όμιλος της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Άλιμο, Απόλλων Σμύρνης, Επισκοπή, Ερμιονίδα, Ηρακλής Ψαχνών, Καλλιθέα, Αχαρναϊκός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανηλειακός, Φωστήρας, Χανιά

17:02 Το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής τελειώνει στις 7 Ιουνίου, με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

16:56 Σε λίγα λεπτά αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης των δύο ομίλων, με εκπροσώπους των ομάδων να έχουν γεμίσει την αίθουσα.

16:42 Την ΑΕΚ στην σημερινή κλήρωση εκπροσωπεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης.

programma football league

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X