Κάιλς: «Άκουσα πως οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τρελοί»

Τι έκανε ο Κάιλς πέρυσι στην ελληνική Α1
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kails Κάιλς ΑΕΚ μπάσκετΟ Ντέιβιντ Κάιλς μίλησε στο «Aekbcfans» για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για τον κόσμο της και για τον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο Αμερικάνος γκαρντ που συμφώνησε με την Ένωση μάλιστα υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κάιλς:

1) Τι σε έκανε να πεις το ”ναι” στην ΑΕΚ;

«Η ιστορία, οι οπαδοί και όλη η κατάσταση φαίνεται ιδανική για μένα εφέτος. Αυτή είναι μια κατάσταση που όλοι οι παίχτες ονειρεύονται και είμαι ευλογημένος που είμαι εγώ αυτός που του συνέβει γιατί μπορούσε να ήταν ο οποιοσδήποτε!»

2) Πως είδες τα πράγματα πέρσι στην Α1 και τι περιμένεις φέτος με την φανέλα της ΑΕΚ;

«Πέρυσι κατάλαβα πως το μόνο άτομο που μπορεί να με σταματήσει, είμαι εγώ! Η άμυνα επίσης είναι ένα τεράστιο κλειδί για να κερδίσεις! Αγαπώ το παιχνίδι και εργάζομαι σκληρά για το πρωτάθλημα και σχέδιο μου είναι να παραμείνω έτσι.»

3) Ποια είναι τα συναισθήματά σας, συνεχίζοντας την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με όμορφους ανθρώπους και έχω την τιμή να είμαι σε μια τέτοια αγαπητή χώρα που μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου!»

4) Τι γνωρίζεις για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της;

«Άκουσα πως οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι οι πιο τρελοί και αυτό είναι θαυμάσιο. Σίγουρα θα υπάρχει κριτική από τους οπαδούς! Οι οπαδοί τροφοδοτούν τους παίχτες περισσότερο από ότι νομίζουν!»

5) Για τον coach Βαγγέλη Ζιάγκο;

«Μου εξήγησε τον τρόπο το έργο του και ό, τι χρειάζεται από μένα. Είναι αυτός που με έπεισε να πω όχι σε όλες τις άλλες προσφορές που είχα. Και η ιστορία της ΑΕΚ βοήθησε επίσης!»

6) Ο κόσμος της χάρηκε ιδιαίτερα για την μεταγραφή σου, τι έχεις να πεις στον κόσμο της ΑΕΚ;

«Έρχομαι να παίξω το παιχνίδι που λατρεύω με τον τρόπο που λατρεύω να παίζω. Θα δουλέψω σκληρά παρασκηνιακά, για να οδηγήσω την ομάδα στην σωστή κατεύθυνση μαζί με το προπονητικό team και τους συμπαίκτες μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X