Σε ποιες θέσεις θα παίζουν οι τέσσερις μεταγραφές Αμερικανών του Ζιάγκου

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΗδη η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει πολύ και μπαίνει τελευταία από τις ομάδες της Α1 στην αγορά για… ψώνια. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος με τους συνεργάτες του τρέχουν και δεν φτάνουν για να καταφέρουν να φτιάξουν ένα αξιόμαχο ρόστερ που θα μπορέσει να διατηρήσει την ομάδα σε αρχικό στάδιο στην κατηγορία. Βλέπετε, τα οικονομικά προβλήματα είναι αρκετά και δεν υπάρχει πολυτέλεια για μεγαλεπήβολα σχέδια από φέτος. Για αυτό και ο Ζιάγκος κάνει τις επιλογές του με βάση αυτά που έχει στο μυαλό του για τους στόχους της ΑΕΚ.

Μεγάλη υπόθεση στην ΑΕΚ της Α1 (και σε κάθε ομάδα της Α1 βεβαίως) είναι οι επιλογές των τεσσάρων Αμερικάνων που έχει δικαίωμα βάση του κανονισμού. Ο προπονητής της Βασίλισσας έχει αποφασίσει οι Αμερικάνοι να αγωνίζονται στην θέση του πλέι μέικερ, του γκαρντ, του σμολ φόργουορντ και του σέντερ. Άπαντες εκτός του σμολ φόργουορντ θα είναι βασικοί, με το 3άρι να μοιράζεται την θέση και με τον Κασελάκη που έχει συμφωνήσει προφορικά.

Για το «4» ο Ζιάγκος σκέφτεται αρχικά τον Μπάρλο και έναν κοινοτικό για να κλείσει η θέση, ενώ βοήθειες θα δίνει και ο Τσιάκος (θα είναι και πίσω από τον Αμερικάνο στο «5» μαζί πιθανότατα με τον Σαρικόπουλο). Επίσης, για τον «άσο» ο Νίκολιτς είναι ένας εκ των λύσεων, ενώ στο «2» υπάρχει και ο Πολυτάρχου.

Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις του Ζιάγκου για το ρόστερ της νέας ΑΕΚ. Βεβαίως μένει να δούμε τις τελικές επιλογές του και τον οριστικό σχηματισμό του με τον χρόνο να τρέχει και να πιέζει, αφού στις 24 του μήνα η ΑΕΚ δίνει αγώνα Κυπέλλου στην Ρόδο με τον Κολοσσό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X