ΑΕΚ - ΡΟΜΑ 1-2 (LIVE WEB RADIO)

ΦΩΤΟ από το Νίκη Βόλου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

niki volou-aek entekada Νικη Βολου-ΑΕΚ εντεκαδαTo enwsi.gr βρίσκεται στο Ολυμπιακό στάδιο και στις 20:30 θα σας μεταδώσει LIVE μέσω WEB RADIO την εξέλιξη του φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρόμα. Ακούστε και σχολιάστε όλα όσα θα συμβούν στο πιο “δυνατό” φιλικό του δικεφάλου κόντρα στον Τότι και την “παρέα” του.

Στην περιγραφή του ματς θα είναι ο Κώστας Τσίλης και ο Θοδωρής Ραλλής, ενώ στο ρεπορτάζ ο Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Μανώλης Βογιατζάκης.

Απέναντι σε έναν κολοσσό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του επόμενου σκουντέτο, ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του. Ακούστε το ματς πατώντας το “play” στην παρακάτω οθόνη και κατά την διάρκεια του αγώνα στείλτε τα σχόλια σας.


Live streaming video by Ustream

ΔΙΑΒΑΣΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Οι φίλοι της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν φανέλες από τους παίκτες και το ματς ολοκληρώθηκε.

Στο 89′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόμα με τον Κεϊτά να στέλνει από πλεονεκτική θέση τη μπάλα άουτ.

86′ Δυνατό μακρινό σουτ του Φαγιέ, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, 1-2. Η Ένωση κέρδισε πέναλτι με τον Γεωργέα να ανατρέπεται από τον Ρομανιόλι. Ο Ντακόλ εκτελεί και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των Ιταλών. Η ΑΕΚ μειώνει σε 1-2.

Κι άλλες αλλαγές για την ΑΕΚ με τους Σαρρή, Σβάρνα, Ρόβα, Γεωργέα, Γροντή να παίρνουν τις θέσεις των Μπαρμπόσα, Μπακάκη, Λαμπρόπουλο, Ανάκογλου και Κολοβέτσιου.

Αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Φαγιέ να παίρνει τη θέση του Κορδέρο.

74′ Μακρινό σουτ του Ζόριτς πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Λάθος στην άμυνα της Ρόμα, ο Ζόριτς μπήκε μόνος του στην περιοχή, αλλά σε τετ α τετ με τον Ντε Σάνκτις δεν κατάφερε να τον νικήσει, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Αλλαγή για την ΑΕΚ με τον Ντακόλ να παίρνει τη θέση του Αραβίδη

Τριπλή αλλαγή για τη Ρόμα με τους Τότι, Μποριέλο και Ρομανιόλι να παίρνουν τις θέσεις των Ζερβινιό, Ιτούρμπε και Αστόρι.

59′ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο Ντούνης στη θέση του Πλατέλλα.

52′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ 0-2. Εκτέλεση φάουλ από την δεξιά πλευρά με τον Φλορέντσι, ο Κεϊτά πήρε την κεφαλιά από την “καρδιά” της περιοχής και η μπάλα κατέληξε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη.

Έναρξη του β’ ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ με τον Ζόριτς να παίρνει τη θέση του τραυματία Μάνταλου.

Τέλος ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ-Ρόμα 0-1.

45+ ΓΚΟΛ για τη Ρόμα. Κόντρα στη ροή του ματς, ο Ιτούρμπε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανοίγει το σκορ. Η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ανέστη.

Ο Μάνταλος συγκρούστηκε στον αέρα, κεφάλι με κεφάλι με τον Τοροσίδη, με τους δύο παίκτες να τραυματίζονται. Ο Μάνταλος έχει περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου και ο Ζόριτς είναι έτοιμος να τον αντικαταστήσει, αν δεν καταφέρει να συνεχίσει.

37′ Πρώτη καλή στιγμή για τη Ρόμα, με τον Ζερβινιό να δίνει στον Ιτούρμπε, αλλά μετά το πλασέ του τελευταίου, η μπάλα πέρασε αόυτ.

Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά στο φιλικό, με την ΑΕΚ να είναι εντυπωσιακή και να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο με την εμφάνισή της

H WEB RADIO μετάδοση του enwsi.gr  συνεχίζεται, παρά τα πολλά τεχνικά προβλήματα λόγω του ίντερνετ στο Ολυμπιακό στάδιο. AKOΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗ ΡΑΛΛΗ

Στο 18′ πλασέ του Αραβίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Το κόρνερ εκτελέστηκε. Η μπάλα έφτασε στον Αραβίδη μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ρόμα.

Νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 14ο λεπτό. Ο Μπακάκης έβγαλε σέντρα με το αριστερό, ο Μάνταλος έκανε το απευθείας γυριστό με τον Ντε Σάνκτις να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 9′ μακρινό αλλά δυνατό σουτ του Πλατέλλα. Μάζεψε ο Ντε Σάνκτις.

Στο 8ο λεπτό διπλή φάση για την ΑΕΚ με τον Πλατέλλα. Αυτός σούταρε αμέσως αλλά ο Ντε Σάνκτις έδιωξε, με τον Πλατέλλα να σουτάρει ξανά άουτ.

Στο 4′ η πρώτη φάση για την ΑΕΚ. Ο Μπαρμπόσα συνεργάστηκε με τον Μάνταλο και ο Πορτογάλος με σουτ έστειλε τη μπάλα να περάσει μόλις άουτ.

Το ματς στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε.

Η Ρόμα αγωνίζεται με τους Ντε Σάνκτις, Ναϊνγκολάν, Ιτούρμπε, Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Ντέστρο, Αστόρι, Φλορέντσι, Ζερβίνιο, Τοροσίδης, Εμάνουελσον.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Ντούνης, Ρόβας, Σαρρής, Σβάρνας, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Ζόριτς, Φαγιέ.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε για την πρώτη σέντρα του σπουδαίου αγώνα τον Γιάννη Ανέστη στα δοκάρια και τους Μιχάλη Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, Σταύρο Πεταυράκη αριστερά και τους Δημήτρη Κολοβέτσιο – Βασίλη Λαμπρόπουλο στον άξονα. Στη μεσαία γραμμή θα πάρουν θέση ο Μιγκέλ Κορδέρο με τον Δημήτρη Ανάκογλου, έχοντας μπροστά τους τον Βαγγέλη Πλατέλλα δεξιά, τον Έλντερ Μπαρμπόσα αριστερά και τον Πέτρο Μάνταλο πίσω από τον Χρήστο Αραβίδη.

Στις 19:51 μπήκαν στο γήπεδο και οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας της ΑΕΚ, με τον κόσμο που βρίσκεται στις εξέδρες να σηκώνεται όρθιος για να τους χειροκροτήσει.

Στις 19:40 βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση ο Γιάννης Ανέστης και ο Φώτης Καραγκιολίδης, με τον πρώτο να είναι αυτός που θα δώσει το παρών στην αρχική ενδεκάδα.

Kαλησπέρα σας από το Ολυμπιακό στάδιο. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει τις εξέδρες για το σπουδαίο φιλικό της Ένωσης με τη Ρόμα, το οποίο θα ακούσετε LIVE μέσω Web Radio, σε περιγραφή των Κώστα Τσίλη και Θοδωρή Ραλλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X