Η μεγάλη στιγμή του Οκκά (VIDEO)

Η μεγάλη στιγμή του Οκκά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 2003, ήταν η μεγάλη μεταγραφή της ΑΕΚ. Από τον ΠΑΟΚ, μέσα από τα χέρια των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, η Ενωση είχε αρπάξει τον Γιαννάκη Οκκά. Δυστυχώς στην πορεία, ο Κύπριος επιθετικός δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες. Μοναδική εξαίρεση, το ματς που έγινε μία μέρα σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ απέδρασε από το Αιγάλεω, χάρη σε ένα γκολ σήμα κατατεθέν του Οκκά.

Ο Κύπριος άσος έφυγε σε αντεπίθεση και εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα που διέθετε, δεν βρήκε κανέναν αντίπαλο στον δρόμο του. Πλάσαρε σωστά και χάρισε στην ΑΕΚ το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Η πρεμιέρα της σεζόν – που είχε κάκιστη εξέλιξη για την Ενωση – έγινε ενδιάμεσα των αναμετρήσεων με την ελβετική Γκρασχόπερς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και φάνηκε πως το καλό ξεκίνημα δεν αρκούσε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X