Ο έμπειρος διεθνής Γάλλος αμυντικός, Αντουάν Ρεβεγιέρ προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ο έμπειρος διεθνής Γάλλος αμυντικός, Αντουάν Ρεβεγιέρ προτάθηκε στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

REVEILLÈRE-benitez-ρεβεγιερ-μπενιτεζΗ ΑΕΚ παραμένει σε τοπ επίπεδο για την ευρωπαϊκή αγορά μολονότι αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και αυτό αποδεικνύεται και από τις περιπτώσεις παικτών που προτείνονται. Όπως είναι αναμφίβολα ο Αντουάν Ρεβεγιέρ, ο Γάλλος διεθνής αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την ιταλική Νάπολι και σύμφωνα με πληροφορίες από ατζέντηδες, προτάθηκε στην ΑΕΚ.

Ο 35χρονος πλέον Ρεβεγιέρ αποτελεί σημαντικό όνομα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Εκανε σπουδαίο όνομα κατά την προηγούμενη δεκαετία, όντας ο βασικός δεξιός μπακ της Λυών στα χρόνια που έφτανε ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περυσινή σεζόν έφυγε από τη Γαλλία και πήγε στην Ιταλία και τη Νάπολι, με την οποία έκανε 13 συμμετοχές στο Καμπιονάτο, αγωνιζόμενος κατά βάση πλέον ως κεντρικός αμυντικός.

Βέβαια, η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει πρώτιστα αν θα κινηθεί για παίκτη που καλύπτει τις θέσεις της άμυνας και στη συνέχεια αν θα κάνει κίνηση με έναν παίκτη μεγάλης ποιότητας και εμπειρίας, αλλά και προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας. Το όνομα του έχει τεθεί ήδη υπόψη του Μιλοβάνοβιτς και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα γίνει κίνηση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X